Slavia se ohrazuje proti nepravdivým informacím deníku Sport | SK Slavia Praha
Více

Slavia se ohrazuje proti nepravdivým informacím deníku Sport

SK Slavia Praha se důrazně ohrazuje proti původně zveřejněným naprosto nepravdivým informacím deníku Sport v článku na jeho webu, že ohledně neúčasti reprezentantů Bořila, Masopusta a Ševčíka došlo k dohodě mezi klubem a FAČR.

Žádná dohoda mezi FAČR (Fotbalová asociace České republiky) a SK Slavia Praha neexistuje. Všichni tři hráči byli během pondělí vyšetřeni v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích magnetickou rezonancí, všichni tři slávisté mají bohužel objektivní nález a samozřejmě zdravotní dokumentaci.

Celé úterý pak následně klub řešil sportovní tragédii kapitána Jana Bořila. Ten bude muset podstoupit vážnou operaci poškozené chrupavky kolenního kloubu a následně ho čeká dlouhá rekonvalescence. V takové situaci a v kontextu sportovní tragédie Jana Bořila byly spekulace Deníku Sport za hranou.

Slavia s FAČR žádnou dohodu neuzavřela, jak informoval deník Sport a jeho redaktor Jan Podroužek. Není to poprvé, co právě Jan Podroužek zveřejnil nepravdivé informace o našem klubu. V poslední době se jedná o častější jev.

Deník Sport z logických důvodů nepatří ve vztahu k SK Slavia mezi nepodjatá média, rozsah spekulativních a nepravdivých informací je ale v poslední době skutečně mimořádný.

Pro úplnost dodáváme, že Lukáš Masopust má svalový problém v oblasti lýtka a Petr Ševčíka má potíže s kotníkem. Jana Bořila čeká operace poškozené chrupavky kolenního kloubu. Všem třem hráčům přejeme co nejrychlejší uzdravení.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články