Slavia se představuje v EA SPORTS FIFA 2019 | SK Slavia Praha
Více

Slavia se představuje v EA SPORTS FIFA 2019

Podívejte se na první snímky přímo ze hry FIFA 2019 od EA SPORTS! Jak vypadá Slavia a jaké hodnocení budou mít naši hráči?

Nejpopulárnější fotbalová videohra na světě, EA SPORTS FIFA 19, má premiéru už tento pátek 28. září. Vy se ale můžete na výchozí formaci, základní sestavu a nejlepší hráče sešívaných podle jejich hodnocení ve FIFA 19 podívat už dnes!

Podívejme se blíže na výchozí formaci Slavie ve hře

Slavia vstupuje do FIFA 19 s preferovaným rozestavením 4-4-1-1 se dvěma zataženými záložníky a středním ofenzivním záložníkem hrajícím pod vysunutým hrotem. Krajní záložníci spolupracují s krajními beky a často vyrážejí dopředu, aby podpořili útočníky, zatímco jim záda kryjí oba defenzivní štíty.

Hlavní kouč Jindřich Trpišovský bude mít k dispozici z větší části nezměněný, ale výborně vyvážený kádr. Jasnou jedničkou v brance by měl být Ondřej Kolář za pevnou a mobilní obranou Bořil – Deli – Ngadeu – Coufal. Silná lavička ovšem umožní i další varianty.

Střed hřiště by měl dirigovat lídr týmu Josef Hušbauer ve spolupráci s nadějným mladíkem Tomášem Součkem, jehož hlavní náplní práce je narušovat útočné akce soupeře už v zárodku a sbírat odražené míče. Dva rychlonozí křídelní hráči, Jaromír Zmrhal a slovenský matador Miroslav Stoch, by měli být hlavními hrozbami Slavie podél autové čáry.

V útoku by podle očekávání mělo na postu hrotového útočníka alternovat efektivní duo Milan Škoda a Stanislav Tecl s podporou náběhů od ofenzivních záložníků Alexandra Băluty či Jana Sýkory.

A kteří ze slávistů jsou v EA SPORTS FIFA 19 nejlepší podle hodnocení ve hře?

Tomáš Souček, CLK 75

Nadějný a velmi talentovaný záložník má na svém kontě už řadu startů za českou reprezentaci do 21 let a najisto se zabydluje i v reprezentačním áčku. Jeho hlavní přednostní je bránění (76) a fyzická síla (75), což jsou pro defenzivní štít do středu pole optimální vlastnosti. Díky střelbě s hodnocením 72 umí také nebezpečně ohrozit branku soupeře z dálky.

Alexandru Bălută, CLK 74

Tento nesmírně rychlý (rychlost sprintu 86, zrychlení 89) a šikovný (driblink 74) rumunský záložník má špičkové útočné instinkty. Díky silnější pravé noze najde nejčastější využití na pravé straně zálohy, ale velmi efektivní dokáže být i v útoku. A díky zákrokům ve stoje (77) si umí spolehlivě splnit i obranné povinnosti.

Miroslav Stoch, CLK 74

Někdejší slovenský reprezentant se zkušenostmi z velkých lig přišel do Slavie v průběhu loňské sezóny a okamžitě se stal klíčovou postavou její zálohy. Díky své rychlosti 84, driblinku 80 a stabilitě 86 dokáže účinně podržet míč a pomoci rozjíždět útočné akce. Když dostane čas a prostor, dokáže být díky střelbě 84 také velmi nebezpečný zpoza šestnáctky.

Milan Škoda, CLK 74

Mezi fanoušky velmi populární útočník a kapitán týmu Milan Škoda využívá svou mohutnou postavu a sílu (84) k soubojům se soupeřovými obránci uvnitř pokutového území, přičemž své šance často a rád zakončuje hlavou (hlavičkování 76). Jeho góly budou pro úspěch Slavie klíčové letos, stejně jako byly v předešlých sezonách.

Simon Deli, CLK 73

Na poměry středního obránce disponuje Deli solidní rychlostí (78), díky které může být včas kdekoli podél zadní linie. Dnes už stálá opora obrany Slavie vyniká především efektivním odebíráním míčů (78) a fyzickou silou (79), díky které si dokáže zdatně počínat v osobních soubojích s útočníky.

Na co se můžete těšit ve hře FIFA 2019

Staňte se šampiony prostřednictvím příběhů Alexe Huntera, Dannyho Williamse a Kim Hunterové. Každý z hrdinů bude čelit rozhodnutím s klíčovým dopadem na jejich kariéru v režimu Cesta, kde bude vaším úkolem dovést je ke slávě buď v UEFA Champions League nebo na mezinárodní scéně. Vybudujte si tým snů z tisíců hráčů a bojujte s ním v nejoblíbenějším režimu série FIFA. Nový FUT 19 teď obsahuje živý obsah z UEFA Champions League, úplně nový onlinový režim Division Rivals a mnoho dalšího. Zažijte atmosféru nejprestižnější klubové fotbalové soutěže v nově zahrnuté UEFA Champions League. Legendární turnaj je součástí prakticky každého režimu ve FIFA 19 a nabízí nové způsoby hraní. Ať už půjde o stanovení taktiky nebo detaily zpracování míče, s novými prvky hratelnosti a herního systému v EA SPORTS FIFA 19 můžete kontrolovat každý moment na hřišti. Úplně nový systém aktivního dotyku s míče umožňuje jeho přesnější ovládání, s prvky dynamického nastavení taktiky lze snáze sestavovat optimální kádry, systém Soubojů 50/50 lépe zohledňuje fyzické parametry hráčů a dovednosti uživatele v soubojích o odražené míče a Načasované zakončení dává uživateli dokonalejší kontrolu nad finální částí útočných akcí. Hra přichází na trh v kompletní české textové lokalizaci.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články