Slavia se připojila k projektu Zelený život | SK Slavia Praha
Více

Slavia se připojila k projektu Zelený život

Slavia se vedle dlouhodobé a úspěšné spolupráce s Transplantační jednotkou FN Motol, sdružením DONOR nebo nově organizací La Sophia připojuje také k novému projektu Ligové fotbalové asociace Zelený život.
Třiadvacáté kolo Gambrinus ligy se mimo jiné ponese v duchu nového projektu Zelený život. Ten by měl pod svou značkou komunikovat dobročinné a charitativní aktivity klubů Gambrinus ligy.

Patronkou tohoto nového projektu je modelka Alena Šeredová, která se v podobných projektech notně angažuje v Itálii. „Zelený život je především o pomoci. Fotbalové kluby konají mnoho dobročinných i charitativních aktivit a právě náš projekt by měl tyto akce zviditelnit. Věřím, že bude úspěšný," nechala se slyšet právě Šeredová.

Dnes vše startuje


A právě dnes projekt Zelený život startuje naplno. Kluby Gambrinus ligy a Fotbalové národní ligy podpoří projekt dobrovolnými finančími částkami, navíc hráči základních sestav nastoupí se šálou Zeleného života a a jejich doprovod v podobě dětí oblékne trička Zelený život. 

Derby: Čím více diváků, tím více peněz


Konkrétní částkou přispěje ve 23. kole také Slavia. Příspěvek se bude přesně rovnat počtu diváků dnes večer na Letné. Rovnice je tedy jednoduchá, čím více diváků dorazí, tím více Slavia a Sparta přispějí na nový projekt Zelený život.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články