Slavia zahájila letní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Slavia zahájila letní přípravu

PRAHA – Ve středu 18. června zahájil A-tým letní přípravu před sezonou 2014/15. Do tréninku se zapojili navrátilci z hostování Martin Berkovec, Štěpán Koreš nebo Jan Mikula.
Slávisté měli ve středu sraz v 10:00, následovalo seznámení s novým trenérem Miroslavem Beránkem a prvními dvěma členy nově se tvořícího realizačního týmu. Asistentem trenéra bude Aleš Křeček, trenérem gólmanů Juraj Šimurka.

Sešívané čekala bezmála dvouhodinová tréninková jednotka, při které bylo na programu vše potřebné: kondice, zakončení, kombinace a podobně.

Ve čtvrtek už se budou sešívaní připravovat na soustředění. Nakonec však A-tým neodcestuje do Blšan, ale do Nového Města na Moravě. Důvodem je po úterní kontrole nevyhovující stav hracích ploch v Blšanech. Sportovní úsek Slavie tak rychle na daný problém zareagoval a zajistil soustředění na Vysočině.

Do přípravy Slavie se zapojili tito hráči:

Martin Berkovec, Matej Rakovan, Karel Hrubeš, Josef Řehák, Martin Dostál, Milan Nitrianský, Jan Mikula, Marek Kodr, Martin Dobrotka, Tomáš Souček, Marek Čepelák, Luboš Tusjak, Ondřej Bejbl, Marcel Gecov, Nikolas Salašovič, Viktor Šimeček, Robert Hrubý, Jaromír Zmrhal, Jiří Sodoma, Václav Prošek, Štěpán Koreš, Martin Hurka, Karel Piták, Martin Juhar, Jan Vošahlík, Tomáš Mičola, Pavel Vyhnal, Marek Červenka, Milan Škoda

Zdravotní problémy v současnosti trápí Tomáše Mičolu a Pavla Vyhnala, kteří se zotavují po operaci kolene. Karel Piták si v závěru sezony natrhl vazy v kotníku. „Věřím, že bych na konci června mohl začít běhat,“ uvedl pro slavia.cz Piták.

Do přípravy se z rodinných důvodů nezapojili obránce Fernando Neves a záložník Damien Boudjemaa. Jakub Jankto se do přípravy zapojí v příštím týdnu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články