Slavia zahajuje letní přípravu s novými posilami | SK Slavia Praha
Více

Slavia zahajuje letní přípravu s novými posilami

Letní přípravu před sezonou 2019/20 zahájí se Slavií 21 hráčů včetně několika nově příchozích posil.

Sešívaní zahájí letní přípravu na novou sezonu 17. 6. odjezdem na pětidenní kondiční soustředění do rakouského Aigenu. Zapojí se do něj i nově příchozí posily, jmenovitě Tomáš Holeš a David Hovorka z Jablonce a Júsuf Hilál, jehož jarní hostování v Bohemians dospělo ke konci. Tomáš Souček podepsal se Slavií novou smlouvu a do přípravy se tak zapojí po dovolené, kterou dostal s ostatními reprezentanty.

S týmem neodcestuje Michael Ngadeu, který si plní své reprezentační povinnosti před Africkým pohárem národů. Miroslav Stoch, Lukáš Masopust, Jan Bořil, Vladimír Coufal, Alex Král, Tomáš Souček a Simon Deli pak mají po zápasech za své reprezentační výběry delší dovolenou. Z dorostu se k A-týmu na soustředění připojí Daniel Langhamer a Jakub Markovič. Po hostování v Příbrami se pak s A-týmem bude připravovat Matěj Chaluš. Tomáš Vlček se nezúčastní soustředění z důvodu testů v Ústí nad Labem. V Rakousku také nebudou přítomni Jan Matoušek, Jan Sýkora a Jakub Jugas, kteří by měli působit v Jablonci a jejichž hostování se právě finalizují.

Složení týmu pro kondiční soustředění v Aigenu

Brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Jakub Markovič

Obránci: Michal Frydrych, Matěj Chaluš, Tomáš Holeš, David Hovorka, Ondřej Kúdela, Jaroslav Zelený

Záložníci: Alexandru Baluta, Jakub Hromada, Josef Hušbauer, Daniel Langhamer, Peter Olayinka, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Jaromír Zmrhal

Útočníci: Mick van Buren, Júsuf Hilál, Milan Škoda, Stanislav Tecl

Kompletní plán letní slávistické přípravy najdete ZDE

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články