Slavia zná termíny utkání nadstavby | SK Slavia Praha
Více

Slavia zná termíny utkání nadstavby

LFA definitivně rozhodla, v jakých termínech odehrají týmy české nejvyšší soutěže svá utkání během nadstavby. Slavia, která základní část zakončí na prvním místě, nastoupí hned třikrát v Edenu.

Sešívané už dvě kola před koncem základní části FORTUNA:LIGY nemůže žádný z celků přeskočit na čele tabulky, a díky tomu mají hráči i fanoušci jasno, kdy ke kterým duelům dojde. Ligová fotbalová asociace kluby o termínech informovala během úterního odpoledne.

První zápas nadstavby sehrají červenobílí 20. června od osmi hodin večer proti šestému celku po základní části, a to na venkovním hřišti. Druhé kolo nadstavby pak proběhne ve středu 24. června proti už jistě druhé Plzni. Utkání se odehraje v Edenu a jeho start je naplánovaný na 20:00. Úvodní trojblok těžkých zápasů ukončí střetnutí s celkově čtvrtým týmem po základní části, ke kterému dojde 28. června od 19:00 v Edenu. Všechny tyto zápasy bude možné sledovat na stanici O2 TV Sport.

Na přelomu června a července bude sešívané čekat netradiční týdenní pauza. Znovu se pak představí ve 4. kole nadstavby 5. července. Soupeřem jim tentokrát bude 5. celek základní části FORTUNA:LIGY, a bude se hrát na jeho domácí půdě. Zápas je naplánovaný na 17:00. K poslednímu utkání letošní prodloužené sezony nastoupí Slavia 8. července od šesti hodin večer v Edenu proti třetímu celku po základní části. I tyto zápasy bude přenášet stanice O2 TV Sport a samozřejmě se jim bude věnovat náš web a sociální sítě. 

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články