Slavii v neděli čeká v Edenu Jablonec | SK Slavia Praha
Více

Slavii v neděli čeká v Edenu Jablonec

PRAHA – Slavii čeká další ligové utkání. V neděli přivítají svěřenci trenéra Šilhavého v rámci 26. Kole ePojisteni.cz ligy v Edenu Jablonec.
„Čeká nás Jablonec, který měl ambice na pohárové umístění. Posledními výsledky z nich trochu ustoupil. Je tam řada výborných hráčů, ale mají rozporuplné výsledky. Dokážou hrát výborný zápas se silným soupeře a následně pak prohrát zdánlivě snadnější zápas. Nebude to pro nás ale vůbec jednoduché utkání,“ uvedl na adresu soupeře trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Slávisté mají na čele tabulky před nadcházejícím kolem dvoubodový náskok. „Ta naše šance získat titul je obrovská, takže si nemůžeme po vyřazení z poháru dovolit další špatný výsledek. Do zápasu půjdeme koncentrovaní a odhodlaní, že ho zvládneme,“ pokračuje kouč Slavie.

Jablonec v minulém kole pohrál doma s Příbrami, Slavii se nepovedl duel se Zlínem. Oba kluby budou chtít své nezdary napravit. „Cítíme, že to nebylo ono, že jsme zápas se Zlínem nezvládli. To se nemůže opakovat. Teď, když liga spěje do konci, tak by nás každý krůček vedle stál to celkové umístění,“ vysvětluje trenér, kterému se vyprazdňuje marodka.

„Akorát Mick van Buren a Dušan Švento nebudou k dispozici, jinak jsou všichni hráči k dispozici,“ dodal trenér Slavie.

Zápas proti svému bývalému klubu čeká Stanislava Tecla. „Bude to těžké utkání, jako ostatně teď už všechny. Jablonec hrál dobře, ale v minulém kole se jim nepovedl zápas s Příbramí, takže o to bude dnešní zápas těžší. Určitě budou chtít porážku odčinit, takže nás nečeká nic jednoduchého,“ komentuje před nedělním duelem.

Bude duel proti Jablonci brát prestižně? „Já se těším na každý zápas stejně, ale bude to výjimečné, že v Jablonci všechny kluky znám. Se všemi jsem hrál, mám mezi nimi hodně kamarádů. Těším se, že je uvidím, ale doufám, že zápas bude mít šťastný konec pro nás,“ zakončil Stanislav Tecl.



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články