Slávisté míří do Bohemians Praha 1905 | SK Slavia Praha
Více

Slávisté míří do Bohemians Praha 1905

PRAHA - Hned tři slávisté míří do sousedního Ďolíčku. Kromě Michala Švece a Martina Dostála, kterým ve Slavii skončila smlouva, by měl v Bohemce působit také Zdeněk Linhart.
Martinu Dostálovi skončila ve Slavii smlouva, minulou sezonu strávil na hostování v Baníku Ostrava. V sešívaném dresu odehrál klubový odchovanec celkem 61 ligových zápasů. Martin Dostál patřil ke stálicím klubu v době, kdy na tom Slavia nebyla dobře.

Michal Švec je také odchovancem červenobílých barev, vždyť za áčko nastoupil už v 16 letech v tehdejším Poháru UEFA. Se Slavií postoupil do Ligy mistrů, následně si vyzkoušel angažmá v Holandsku a Maďarsku. Před jarní částí 2015 se do Slavie vrátil. Letos v zimě odešel hostovat do Bohemky, kde po skončení smlouvy ve Slavii podepsal nový kontrakt.

Oběma hráčům za jejich služby pro Slavii děkujeme a přejeme jim v další kariéře hodně štěstí. Slavia zároveň jedná s Bohemians o formě hostování útočníka Zdeňka Linharta.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články