Slávisté na hostování: První ligový gól Kuchty | SK Slavia Praha
Více

Slávisté na hostování: První ligový gól Kuchty

Útočník Jan Kuchta se na hostování v dresu Slovácka dočkal první ligové branky v kariéře a pomohl tak k výhře nad Baníkem Ostrava. Dalším úspěšným střelcem byl v dresu Viktorie Žižkov Marcel Čermák.

FORTUNA:LIGA

Jan Kuchta (Slovácko) – Proti Baníku Ostrava nastoupil v základní sestavě a dočkal se první ligové trefy v kariéře. Útočník se dostal k míči na hranici vápna a levačkou se trefil přesně k tyči. V 89. minutě Jan Kuchta střídal. Slovácko rozhodlo o výhře 2:1 v nastavení.

Daniel Trubač (Teplice) – Daniel Trubač odehrál proti Dukle první poločas. Severočeši si v prvním domácím utkání nového ligového ročníku připsali vysokou výhru 5:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Už v deváté minutě zápasu otevřel skóre utkání, když se dostal k míči ve velkém vápně a přesnou ranou poslal Viktorii do vedení. Hosté z Českých Budějovic ale skóre otočili a vezou z Prahy tři body 1:2.

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – Proti Dynamu nastoupil na postu levého obránce a odehrál první poločas.

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Na pravém kraji obrany naskočil v základní sestavě Žižkova, byl střídán v 58. minutě.

Imad Rondić (Viktoria Žižkov) – Na hrotu útoku odehrál celý zápas, v deváté minutě přihrál na gól Marcela Čermáka.

Andrei Sintean (Viktoria Žižkov) – Proti Českým Budějovicím naskočil do hry od úvodu druhého poločasu, viděl žlutou kartou.

Ondřej Žežulka (Viktoria Žižkov) – Na stoperu hrál proti jihočechům celých devadesát minut.

Juan Olivier Simo Kingue (Ústí nad Labem) – V Chrudimi nastoupil v základní sestavě, po prvním poločase ale střídal. Ústí nad Labem vyhrálo na půdě Chrudimi 3:2.

Do utkání nezasáhli Matěj Chaluš (Mladá Boleslav), Tomáš Freit (Opava), Kristijan Trapanovski (Viktoria Žižkov), David Beňo (Viktoria Žižkov), Daniel Krejdl (Viktoria Žižkov) a Martin Otáhal (Viktoria Žižkov).

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články