Slávisté odlétají do Portugalska | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odlétají do Portugalska

Sešívaní ve středu dopoledne odlétají na druhé zimní soustředění do portugalského Algarve.

Slávisté ve středu dopoledne odlétají z Ruzyně do portugalského Algarve, kde proběhne druhé zimní soustředění sešívaných. Narozdíl od prvního přípravného kempu, na kterém se svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského zaměřovali na nabírání fyzické kondice, budou tentokrát slávisté pilovat především herní stránku a v Portugalsku odehrají i několik přípravných zápasů.

V rámci přípravného turnaje se sešívaní v sobotu 1. února střetnou s dánským Aarhusem, o tři dny později vyzvou norskou Vålerengu a v pátek 7. února poměří ve finále poháru síly s jedním z dvojice týmů Astana nebo Kodaň. Jen o den později odehrají sešívaní čtvrtý přípravný zápas proti švédskému Hammarby.

Před odletem na soustředění opustil kádr Slavie Tomáš Souček, který jedná o přestupu do zahraničního klubu. V nominaci jej nahradil záložník B-týmu sešívaných Lukáš Červ. K týmu se připojil také talentovaný útočník Adam Toula a kádr doplnil i Petar Musa, kterého si sešívaní předčasně stáhli z hostování v severočeském Liberci.

V rámci rekonvalescence s týmem do Portugalska odletí i David Hovorka, který se zotavuje po vážném zranění kolene.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články