Slávisté přispívají na pomoc jižní Moravě | SK Slavia Praha
Více

Slávisté přispívají na pomoc jižní Moravě

Odbor přátel ve spolupráci se Slavií a širokou slávistickou veřejností nadále vybírá finance na pomoc tornádem zasažené jižní Moravě.

Ničivá bouře v minulém týdnu připravila na jižní Moravě o domov stovky lidí. Slávistická veřejnost se v čele s Odborem přátel rozhodla lidem zasaženým touto devastující přírodní katastrofou pomoci. Odbor přátel okamžitě vyhlásil sbírku, do které slávisté mohou posílat finanční pomoc. Díky štědrému příspěvku stovek fanoušků se během uplynulých tří dnů vybralo už téměř půl milionu korun! Přispívat můžete i nadále, finanční pomoc posílejte na transparentní účet 2201840056/2010. Odbor přátel následně peníze urychleně pošle lidem v postižených oblastech. Více informací najdete zde.

Jedním z těch, kterým se Odbor přátel rozhodl pomoci, je Jan Petrjánoš z Moravské Nové Vsi. Čtvrteční tornádo poškodilo jeho dům, jak si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii. Jan od svých dvanácti let fandí Slavii, vzhledem ke vzdálenosti sice nemůže navštěvovat každý zápas, vždy se ale vydává do Prahy na větší zápasy jako je derby, Evropská liga či Liga mistrů. Za Slavií jezdí i na pohárové zápasy po Evropě. K lásce k sešívaným barvám přivedl Jana jeho otec, který má po působení ničivé bouře také zcela zničený dům. Prosíme, přispějte na pomoc Janovi i dalším lidem postiženým tornádem, protože jen spolu jsme silnější!

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články