Slávisté přivítali na tréninku „nové“ posily | SK Slavia Praha
Více

Slávisté přivítali na tréninku „nové“ posily

ANTALYA/LARA – Sešívaní přivítali na pozápasovém tréninku „staronové“ posily. Do přípravy se zapojili Karol Kisel a Stanislav Vlček, kteří ještě v nedávné době patřili mezi klíčové hráče sešívaných.
Současný sportovní ředitel Slavie a vedoucí mužstva doplnili tým, aby vycházel dobře počet, protože někteří hráči měli individuální program. „Trenéři mě poprosili, abych doplnil tým, tak jsme se s Karolem přidali,“ usmívá se Stanislav Vlček.

„Rád jsem si zatrénoval, ale kluci už jsou jinde. Já už mám jiné starosti,“ směje se Vlček. „Ze současného týmu jsem hrál s Latym, Švíckem, Dostym, Nitrou nebo brankáři,“ vzpomíná legendární útočník. „A s Karolem samozřejmě. Trénink jsme si užili, Karol dokonce vyhrál střelbu,“ doplňuje druhou tréninkovou posilou. „Sice nevím proč, ale kluci mi i vyrobili kapitánskou pásku. Já už toho do kasy dal dost," rezolutně odmítá s úsměve jakýkoliv poplatek do týmové pokladny Vlček.

V pátek sešívaní absolvovali pozápasový trénink, odpoledne dostali od trenérů za dřinu, kterou v Tureckou podstupují, zasloužené volno. „Kluci opravdu dřou, dosud trénovali každý den dvoufázově. Ve středu před zápasem absolvovali těžký trénink, takže si volno zaslouží,“ dodává Stanislav Vlček.

Jaká panuje se soustředěním spokojenost z pohledu někdejšího slávistického hráče? „Máme tady perfektní podmínky. Ze začátku byl trochu vítr, ale počasí se je teď krásné a všichni si ho užíváme. Jak hotel, tak tréninkové plochy máme připravené perfektně. Hrajeme zápasy s opravdu kvalitními soupeři a děláme vše pro to, abychom byli na jaro co nejlépe připraveni,“ dodává vedoucí mužstva.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články