Slávisté v neděli vyzvou doma Jihlavu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v neděli vyzvou doma Jihlavu

PRAHA – Sešívaní se v neděli utkají doma v rámci 4. kola SYNOT ligy s Jihlavou. Utkání v Eden Areně začíná v 17:00.
„Od našich hráčů očekávám, aby byl na hřišti viděn velký boj. Potřebujeme získat tři body, protože máme ze tří zápasů pouhý bod, a to je hodně málo. Věřím, že si kluci uvědomují, o co jde, protože my kolem nich si to uvědomujeme. Děláme všechno pro to, abychom to utkání zvládli,“ říká trenér Slavie Dušan Uhrin.

„Jihlava je teď nahoře, protože vyhrála doma těžké utkání s Jabloncem. Musíme udělat všechno pro to, abychom vyhráli. Každý zápas je jiný,“ pokračuje slávistický kouč.

Jak to vypadá s kádrem po zdravotní stránce? „Mimo Milana Škody, který má určitě problémy s palcem, tak jsou všichni v pořádku. Samozřejmě Martin Latka má dlouhodobější zranění, ale všechno uvidíme jasně až v sobotu na předzápasovém tréninku,“ objasňuje trenér sešívaných.

Na postu levého beka se v úvodu sezony zabydlel navrátilec Tomáš Jablonský. „Hrajeme druhý zápas na domácí půdě, zatím jsme ještě nevyhráli, takže každopádně budeme chtít zvítězit. Byl bych rád, kdybychom navodili vítěznou atmosféru v týmu a následující zápasy vyhrávali,“ věří slávistický odchovanec.

„Co se týče soupeře, tak se Jihlavě vyvedl například zápas se Spartou nebo doma s Jabloncem, ale je to tým, který musíme před našimi fanoušky porazit. Je na čase, abychom před v Edenu konečně vyhráli,“ burcuje Tomáš Jablonský.

Také stoper Simon Deli věří, že se týmu podaří v neděli vyhrát. „Už bylo hodně řečeno, teď je čas to ukázat na hřišti. Vítězství v nedělním zápase je mé největší přání, abychom si konečně v úvodu sezony připsali zisk tří bodů. Já osobně věřím, že na neděli vyladíme formu a já odevzdám týmu to nejlepší, co můžu, o což se snažím pokaždé,“ hlásí před nedělním duelem s Jihlavou reprezentant Pobřeží Slonoviny Simon Deli.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články