Slávisté zahájili přípravu odletem do Španělska | SK Slavia Praha
Více

Slávisté zahájili přípravu odletem do Španělska

Poprvé v novém roce 2019 se sešívaní sešli 3. ledna. Po úvodním tréninku v Edenu odletí A-tým na soustředění do Španělska.

Hned na úvod přípravy se už trenérovi Trpišovskému hlásili tři nováčci - Petr Ševčík, Lukáš Masopust a Alex Král. S týmem odcestují na soustředění do Španělska také brankář Jakub Markovič a stoper Tomáš Vlček z týmu U19.

Peter Olayinka, Ibrahim Traoré, Simon Deli, Michael Ngadeu a Mick van Buren se z logistických důvodů připojí k týmu až přímo ve Španělsku.

Na soustředění naopak neletí zranění Jakub Hromada a Stanislav Tecl, oba budou podstupovat procedury v Praze.

Matěj Valenta by měl v jarní části hostovat v druholigovém Ústí nad Labem, hostování pro jarní část sezony se finalizuje také u stopera Lukáše Pokorného a zkušenosti v jiném týmu by měl na jaře sbírat i brankář Martin Vantruba. Marko Alvir se bude připravovat s juniorkou.

Kádr Slavie pro zimní přípravu:

Brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Jakub Markovič

Obránci: Jan Bořil, Simon Deli, Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Jakub Jugas, Alex Král, Ondřej Kúdela, Michael Ngadeu, Tomáš Vlček, Jaroslav Zelený

Záložníci: Alexandru Baluta, Josef Hušbauer, Lukáš Masopust, Peter Olayinka, Tomáš Souček, Miroslav Stoch, Jan Sýkora, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Jaromír Zmrhal

Útočníci: Jan Matoušek, Muris Mešanovič, Milan Škoda, Mick van Buren

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články