Slávisté zahajují přípravu odletem na soustředění | SK Slavia Praha
Více

Slávisté zahajují přípravu odletem na soustředění

V neděli se sešívaní poprvé sešli v roce 2020. Společně odcestovali do Španělska, kde je čeká kondiční soustředění.

Stejně jako loni, také letos se budou svěřenci trenéra Jindřich Trpišovského připravovat na jihu Španělska, konkrétně v Marbelle nedaleko Málagy. Kondiční soustředění potrvá do 16. ledna.

Do Marbelly neodcestovali Josef Hušbauer a Milan Škoda, oba mají povolení jednat o zahraničním angažmá. Více čtěte zde.

Nováčkem v kádru Slavie je Oscar Dorley, který do Slavie přestoupil už v létě, podzim ale ještě odehrál v Liberci. Navrátilcem ze severu Čech je Jan Sýkora, který na podzim hostoval v Jablonci a nyní se bude připravovat se Slavií.

Do Málagy odletěla také pětice hráčů z mládežnické akademie João Felipe, Daniel Kosek, Jakub Křišťan, Daniel Langhamer a Jan Sirotník. Představení mladíků v A-týmu najdete zde.

Tým by na soustředění měla v rámci spolupráce s Bahrajnskou fotbalovou asociací také doplnit dvojice mladých hráčů z Bahrajnu, spolu s nimi také dva bahrajnští trenéři.

Na soustředění neodletěl  Jakub Hromada, který bude v jarní části sezony hostovat v Liberci. Se Slavií se nepřipravuje také Jakub Hora, na kterého se klub rozhodl neuplatnit opci. Děkujeme Jakubovi za jeho půlroční působení ve Slavii a přejeme hodně štěstí v další kariéře.

Brankáři:
Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Jakub Markovič, Jan Sirotník

Obránci:
Tomáš Holeš, Vladimír Coufal, Jaroslav Zelený, Ondřej Kúdela, Jan Bořil, Laco Takács, Michal Frydrych, Daniel Kosek

Záložníci:
Tomáš Souček, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Nico Stanciu, Oscar Dorley, Peter Olayinka, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Jan Sýkora, Jakub Křišťan, Daniel Langhamer, João Felipe

Útočníci:
Stanislav Tecl, Mick van Buren, Júsuf Hilál

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články