Slávistické dušičky: Za vzpomínkami na slavné osobnosti | SK Slavia Praha
Více

Slávistické dušičky: Za vzpomínkami na slavné osobnosti

EDEN - Odbor přátel Slavie zve všechny zájemce na malou „dušičkovou“ cestu za vzpomínkami na slavné osobnosti minulosti.
Akce se koná v sobotu 2. listopadu v 11 hodin. Sraz je u hlavní brány Ďáblického hřbitova v Praze. Klubové barvy všech účastníků akce jsou samozřejmě vítány!

„U hrobu Štefana Čambala položíme slávistickou připomínku pro velkého hráče sešívané minulosti. Následně tak učiníme také na Olšanských hřbitovech u hrobů J. W. Maddena a Františka Pláničky. Na Malvazinkách poté vzpomeneme na Františka Veselého,“ vypočítává jeden z organizátorů akce
Michael Janáček.

Akce s názvem Slávistické dušičky pokračuje takto třetím rokem po sobě a navazuje na dávno nedávnou nezištnou aktivitu někdejších vlajkonošů z Odboru přátel Slavie. Jde o akci pietní a s nejvyšší úctou vůči osobám jmenovaným i vůči celé historii Slavie. Na akci zvou tradiční účastníci z řad členů Odboru přátel Slavie. 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články