Slávistky doma porazily Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Slávistky doma porazily Slovácko

Fotbalistky Slavie si v prvním zápase nadstavby poradily se Slováckem 3:0. Dvě branky vstřelila Divišová, jednu přidala Voňková.
 Fotbalistky Slavie si v prvním zápase nadstavby poradily se Slováckem 3:0. Dvě branky vstřelila Divišová, jednu přidala Voňková.

Zápas nám vyšel náramně, hned v 9. minutě hlavou skórovala Voňková po centru Nepokojové, která o chvíli později měla další velkou šanci. Ve 12. minutě jsme již vedli o dvě branky, po centru koho jiného než Nepokojové hlavičkovala k tyči Divišová. V prvním poločase jsme si vytvořili i další šance, Divišová přehodila brankářku, ale mezi tyče nezamířila, Králová po rohu hlavičkovala vedle tyče či Nepokojová po vysunutí Cahynové střílela těsně vedle branky. Třetí gól nám darovala gólmanka, když neudržela míč a Divišová v pohodě doklepla do prázdné branky.

Ve druhém poločase nejdříve zahrozila hostující Matušková, ale z brejku trefila jen nohy Taušové. I následný roh byl nebezpečný. Slávistky si vytvořily řadu šancí, ale v koncovce se jim už nedařilo. Své příležitosti nevyužila dvakrát Holekčová, pak Divišová, která trefila i tyč. Velkou možnost měla Brázdová, ale z malého vápna hlavičkovala nad branku. V závěru z dálky orazítkovala tyč i Voňková.

V nadstavbě jsme si připsali tři body, ale náš nejdůležitější boj bude ve středu na DK. Tam se rozhodne, v jaké sestavě nastoupíme v neděli proti Spartě. Všichni věříme, že budeme moci postavit všechny hráčky, aby se o titulu rozhodovalo pouze na hřišti.

Slavia - Slovácko 3:0 (3:0)
Slavia:
Taušová - Beštová (73. Juráková), Králová, Odehnalová, Tomášková - Dědinová (66. Brázdová), Cahynová, Voňková, Krůzová (47. Holečková) - Divišová, Nepokojová (76. Necidová)
Branky: 9. Voňková, 12. a 29. Divišová

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články