Slávistky převezmou pohár pro mistryně ligy | SK Slavia Praha
Více

Slávistky převezmou pohár pro mistryně ligy

Fotbalistky Slavie po posledním domácím utkání v tomto ročníku 1.ligy žen proti Slováckou převezmou pohár pro mistra ligy, který si zajistily už tři kola před koncem. Přijďte si to užít s námi, utkání se hraje v sobotu od 14:00 v Horních Měcholupech.

Přijďte se podívat na vlastní oči, podpořit naše fotbalistky v posledním zápase ligy a oslavit s nimi mistrovský titul! Slávistky zvedly nad hlavu mistrovský pohár naposledy v sezoně 2016/2017, kdy vyhrály ligu s náskokem tři bodů.

„Bude to pro nás zakončení skvělé sezóny, budeme přebírat pohár pro vítěze ligy a slavit zisk titulu. Budeme moc rády, když vás přijde co nejvíce a oslavíte zisk zaslouženého titulu s námi,“ zve na utkání brankářka Olivie Lukášová.  


„Čeká nás poslední zápas ligové sezony, proto bych ráda pozvala všechny fanoušky na oslavy titulu a rozloučení s úspěšnou sezonou. Chtěly bychom poděkovat za skvělou podporu na cestě jak pohárovou Evropou, tak i domácí ligovou scénou, a oslavit s vámi návrat titulu na Slavii,“ přeje si útočnice Tereza Kožárová. 

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články