Slávistky zahájily připravu! | SK Slavia Praha
Více

Slávistky zahájily připravu!

Po zimní přestávce slávistky absolvovaly první trénink zimní přípravy, kde je čeká nabírání kondice v domácích podmínkách.

Po zimní přestávce čeká na slávistky první trénink zimní přípravy. Trenér Kolomazník má k dispozici 25 hráček, na které čekají dvoufázové tréninky v areálu Slavie, kdy budou využívat hřiště, posilovnu, atletický stadion a plavecký bazén. V přípravě před další části sezóny jsou naplánovaná čtyři přípravná utkání: tým reprezentačních doktorů, polský Gornik Leczna a německý Turbine Potsdam s Bayernem Mnichov. První ligové kolo je na programu koncem února, kdy hostíme na domácím hřišti tým Slovácka.

„Když se ohlédnu za podzimní části, mohu jí hodnotit kladně. Jsme v čele ligové tabulky, střelecky se nám daří a s novým trenérem praktikujeme herní styl, který funguje. Do jarní sezóny jsme plné sil a těšíme se na boj o ligový titul a pohár FAČR,“ komentuje start do další části sezóny kapitánka Diana Bartovičová. 

Přehled přípravných zápasů: 

18.1. 15:30 Reprezentace doktorů – Slavia (Aritma) 

26.1. 14:00 Slavia – GKS Gornik Leczna (Eden) 

2.2. 14:00 Slavia – Potsdam (Eden) 

8. 2. 14:00 Bayern – Slavia (Regensburg)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články