Slávistky zahájily přípravu s novým trenérem | SK Slavia Praha
Více

Slávistky zahájily přípravu s novým trenérem

Slávistky zahájily přípravu s novým trenérem Michalem Kolomazníkem.

Slávistky zahájily letní přípravu s novým realizačním týmem a několika změnami v kádru. Hlavního trenéra Pavla Medynského vystřídal Michal Kolomazník, asistentkou bude ještě minulou sezonu hrající Blanka Pěničková, kondiční trenérkou bude nově Denisa Madejová. „Cíle do nové sezony jsou maximální, chceme získat ligový titul a pohár FAČR, samozřejmostí je podat co nejlepší výsledky v Lize mistryň“ říká odhodlaně do nové sezony trenér Kolomazník.

Slávistky se budou připravovat dvoufázově v areálu Slavie, kdy budou využívat hřiště, atletický stadion, plavecký bazén i beach volejbalové hřiště. V přípravě je před novou sezónou čekají čtyři přípravná utkání, nastoupí proti SKN St. Pölten, Wolfsburgem, Ferencvárosem a v jednání je duel s FFC Frankfurt.

ZMĚNY V KÁDRU-

Tým se rozloučil se stoperkou Hasanbegovič a útočnicí Herndon, počítat také nemohou se službami sestrer Dubcových, které přestoupily do italského klubu Sassuola, na odchodu do zahraničí jsou také Bartoňová s Chlastákovou. Naopak z hostování v Liberci se do přípravy zapojují Kožárová s Necidovou, nově se v kabině sešívaných také hlásily dvě posily, Khýrová ze Sparty a Žemberyová z Lokomotivy Brno. Na testech je v týmu také Švédka Mia Perrson. Z juniorského týmu se do přípravy zapojily Hilbertová s Hladíkovou. Změny v kádru ještě mohou nastat v průběhu přípravy.

Odchody:

Kamila Dubcová ( US Sassuolo Calsio)

Michaela Dubcová ( US Sassuolo Calsio)

Jitka Chlastáková (jedná o novém angažmá)

Eva Bartoňová (jedná o novém angažmá)

Mellisa Hasanbegovič (konec smlouvy)

Ashley Herndon (konec smlouvy)

Příchody:

Michaela Khýrová (AC Sparta Praha)

Laura Žemberyová (Lokomotiva Brno Horní Heršpice)

Přehled přípravných zápasů:

21. 7. 2019 14:00: St.Pölten - SK Slavia Praha ( České Budějovice)

27. 7. 2019 15:00: Wolfsburg - Slavia ( Halle, Německo)

3. 8. 2019 15:00: Slavia - Ferencvaros (Eden)

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články