Slávistky zahájily zimní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Slávistky zahájily zimní přípravu

Dovolená skončila, hráčky Slavie vstoupily do zimní přípravy na jarní část sezony. Na jejím startu se pod vedením trenéra Michala Kolomazníka hlásilo 23 hráček.

Fotbalistky Slavie vstoupily do zimní přípravy, kdy se budou připravovat na jarní část sezony z čela tabulky s tříbodovým náskokem před Spartou. V přípravě jsou naplánovaná čtyři přípravná utkání. Před startem jarní ligové části sezony je čeká na konci února čtvrtfinále poháru FAČR proti Pardubicím, liga startuje 5.3. domácím utkáním proti Lokomotivě Brno.

„Na začátek přípravy se moc těším, v týmu máme nového kondičního trenéra Lukáše Stránského, přípravu pod jeho vedením absolvujeme poprvé. Fotbal i kolektiv v kabině mi už chyběl, snažila jsem se udržovat kondici hraním jiných sportů a před samotným startem přípravy plnila individuální kondiční plán,“ popsala své pocity před startem přípravy kapitánka týmu Diana Bartovičová.

Do přípravy nastoupí 23 hráček včetně 5 talentovaných dorostenek, Julie Freislerová, Kateřina Vithová, Nikola Pražienková, Lucie Bendové a Albína Gorektiková. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články