Smlouvu se Slavií podepsal navrátilec Jan Vošahlík | SK Slavia Praha
Více

Smlouvu se Slavií podepsal navrátilec Jan Vošahlík

PRAHA/EDEN – Kromě Karla Pitáka v pátek Slavia uzavřela přestup také Jana Vošahlíka z Jablonce, který s klubem podepsal smlouvu na dva a půl roku s následnou roční opcí. „Jsem rád, že jsme se dohodli. Honza ve Slavii už v loňské sezoně úspěšně působil a má na co navazovat,“ zhodnotil přestup člen představenstva Karol Kisel.
„Těší mě, že se povedlo dotáhnout přestupy jak Karla Pitáka, tak Jana Vošahlíka. Věřím, že oba na svou výkonnost, kterou měli ve Slavii, naváží,“ dodal Karol Kisel.

„Jsem ohromně rád, v létě jsem chtěl ve Slavii zůstat. Bohužel to tehdy nedopadlo. O to víc jsem rád, že se to podařilo nyní,“ prohlásil nadšeně navrátilec Jan Vošahlík. „Těší mě, že jdu do Slavie také na přestup. Nebudu se muset nikam za půl roku vracet, tedy snad,“ usmívá se ofenzivní záložník nebo útočník.

S čím se tedy Jan Vošahlík do Edenu vrací? „Abych se prosadil a byl pro Slavii maximálně platným hráčem. Musíme se zvednout, Slavia do druhé poloviny tabulky nepatří,“ pokračuje Vošahlík.

„Těším se, že zase budu kabině s klukama, moc se těším na fanoušky a skvělou atmosféru při zápasech a na krásném stadionu,“ zakončil autor čtyř ligových gólů v dresu Slavie.

Jan Vošahlík se narodil 8. března 1989, je odchovancem Příbrami. Ve Slavii působil poprvé v žákovských letech v období 2002 a 2004. Ligovou premiéru si v dresu Příbrami odbyl v roce 2005, o dva roky později přestoupil do Jablonce. Čtyřiadvacetiletý hráč může nastoupit jak v útoku, tak v záloze. V lize zatím odehrál 158 zápasů, čtrnáctkrát se v nich prosadil gólově. Jan Vošahlík působil ve Slavii v sezoně 2012/2013, v sešívaném dresu nastoupil do 20ti ligových zápasů a vstřelil čtyři góly. Tři branky si také připsal v české jedenadvacítce, za kterou odehrál patnáct utkání.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články