Sobotní utkání proti Olomouci odloženo | SK Slavia Praha
Více

Sobotní utkání proti Olomouci odloženo

Ligová fotbalová asociace vyhověla žádosti SK Slavia Praha na odložení sobotního utkání 3. kola FORTUNA:LIGY proti Olomouci.

AKTUALIZOVÁNO: Peníze za vstupenky na utkání byly všem vráceny na účet, ze kterého vstupenky zakoupili.

Slávisty čeká v úterý klíčová odveta kvalifikace Ligy mistrů pro maďarskému Ferencvárosi. Sigma Olomouc s odkladem zápasu souhlasila. Utkání se mělo uskutečnit v Edenu v sobotu 7. srpna se začátkem v 19:00. Náhradní termín zatím nebyl určen.

Svůj víkendový ligový zápas v rámci 2. kola OTP Bank Ligy proti MOL Fehérváru odložil na 22. září také Ferencváros. Oba týmy budou mít na přípravu před úterní odvetou 3. předkola kvalifikace Ligy mistrů stejně času.

Úvodní duel skončil v Budapešti výhrou domácího týmu 2:0, odvetný zápas začíná v Edenu v úterý 10. srpna v 19:00.

Informace pro permanentkáře

Kompletně očkovaní

Pro permanentkáře, kteří už ověřili své očkování, se nic nemění. Očkování jim platí a vstup na stadion budou mít i v náhradním termínu tohoto zápasu.

Neočkovaní, ale s voucherem

Pokud jste nenaočkovaný permanentkář (nebo vám očkování zatím ještě nezačalo platit) a voucher jste si již pořídili, bude tento voucher platit i v budoucnu na přeložený zápas Slavia - Olomouc v náhradním termínu. Před zápasem však bude potřeba znovu validovat permanentku pro vstup na základě předložení voucheru a výsledku testu.

Pokud vám očkování začne brzy platit a ještě nejste ověřený, zastavte se na pokladnách s certifikátem o očkování a permici budete mít platnou dnem účinnosti očkování. Jestliže jste už své očkování zvalidovali na pokladnách stadionu a očkování vám začne platit před odehráním zápasu, můžete voucher zrecyklovat a vyhodit. Budete mít vstup klasicky na permici.

Informace pro ostatní fanoušky

Držitelé EDENky se vstupenkou

Pokud jste vlastník EDENky a vstupenku jste si již zakoupil, bude i vaše vstupenka platná tento zápas v novém termínu.

Volný prodej pro očkované

Volný prodej vstupenek pro očkované prozatím nezačal. Spuštěn však bude až poté, co budeme znát nový termín zápasu Slavia - Olomouc. Jakmile budeme znát termín zápasu, budeme informovat o datu prodeje.

Otevírací doba pokladen

Jelikož je zápas odložen, budou mít pokladny otevřeno až do 18:00 dle své standardní otevírací doby. Před úterním zápasem s Ferencvárosem budou mít pokladny otevřeno do 15:00.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články