Souhrn zápasů mládeže z víkendu | SK Slavia Praha
Více

Souhrn zápasů mládeže z víkendu

Souhrn výsledků a hodnocení zápasů trenéry mládežnických kategorií z uplynulého víkendu.

Mladým slávistům z akademie už také začala soutěžní utkání. Dorostenecké kategorie dokázali opět zvítězit. U19 je tak v jarní části bez ztráty jediného bodu stejně tak jako kategorie U18, U17 a U16.

Čtvrtek 5.3.

SK Slavia Praha U13 – Táborsko 7:0
Hodnocení trenéra Michala Nováka: V rámci čtvrtečního tréninku jsme odehráli přípravné utkání s týmem Táborska. Utkání jsme využili k možnosti vyzkoušet si i jiné rozestavení, jelikož nám z důvodu zranění a nemocí chyběli hráči na konkrétní stejné pozice. Soupeř byl velmi houževnatý a nebylo snadné se dostávat do zakončení. Někdy i proto, že jsme zbytečně předržovali míč.
Střelci: Čížek 2, Antić, Kroupa, Kolařík, Sládek, Adam

Sobota 7.3.

SK Slavia Praha U19 – Zlín U19 3:0
Hodnocení asistenta trenéra Jana Bauera: Aktivní vstup do utkání, kde jsme byli více na míči, vytvořili jsme si dvě, tři příležitosti, které jsme nevyužili. Soupeř byl nepříjemný dlouhými míči za obranu a ze standardních situací.
Střelci: Kneifel 2x, Gajdošík

SK Slavia Praha U17 – Zlín U17 7:1
Hodnocení trenéra Karla Pitáka: Od první minuty jsme v utkání dominovali, byli jsme kvalitní v kombinaci a vytvářeli jsme si spoustu šancí, které jsme dokázali i proměňovat. Velmi produktivní byli Višinský a Šimeček, ale pochvalu zaslouží celý tým.
Střelci: Višinský 3x, Brejcha, Šimeček 3x,

Slavia Praha U9 – Příbram U9 85:7 (5+1, na dvě hřiště)
Hodnocení trenéra Davida Pilaře: Bohužel soupeř nás neprověřil, dá se říci, že jsme nemuseli tolik věcí řešit pod tlakem a také jsme měli dostatek času na rozehru. Kluci z Příbrami se snažili, ale na dvou hřištích to bylo znát, že kvalita na doteku, hry 1v1 a součinnost týmu byla na naší straně.

Neděle 8.3.

SK Slavia Praha U11 – Baník Ostrava U11 7:3 
Hodnocení trenéra Ondřeje Jury: S Ostravou jsme se domluvili, že nastoupíme ve formátu 6+1. Pokusili jsme se hrát v odlišném rozestavení než posledně, respektive 2-3-1. Soupeř nám dělal velké problémy vysokým a agresivním presinkem, houževnatostí. Naše výstavba byla kostrbatá, často jsme chybovali v základních dovednostech, a především nám nefungoval pohyb křídelních útočníku. Po dvě třetiny to byl poměrně vyrovnaný zápas, v poslední části jsme již výrazně dominovali. Pořád máme ale na čem pracovat. Především v defenzivní části hry a pochopení hry krajních křídel.
Střelci: Filip 2x, Jager, Mirzoev, Vlašánek, Malát, Mašek

Most U19 – SK Slavia Praha U18 0:5
Hodnocení trenéra Jana Bauera: V utkání jsme do 20´ byli na míči, ale chyběl Nám pohyb ofenzivních hráčů směrem nahoru. A v postupném útoku jsme soupeři nabízeli zisk míče, někdy i nevynucenou chybou. Most byl nebezpečný po těchto Našich nepřesnostech zejména z RP a následných standartních situací. Ve 21´ minutě se prosadil hlavou z hranice pokutového území Biegon po centru Garagiče. Od 30´ jsme se začali dostávat do lepšího pohybu směrem nahoru a vytvořili jsme si další šance, ale branku jsme nepřidali.Do druhého poločasu jsem vstoupili aktivněji. Most lehce polevil v aktivitě. 2. Branku jsme ale přidali až kolem 57´, kdy po rozehraném rohu Gajdošíkem, z hranice vápna skóroval Šubert. Následně přišlo střídání. Do hry v 60´ nastoupil Kordiak, který třikrát asistoval. Nejprve v 68´ na 2. branku v utkání Biegonovi po RP. Dále po standardní situaci, odražený míč, který připravil Hrubešovi. Poslední povedenou branku připravil pro Štěpána Berana, který se trefil z voleje z velkého vápna pod břevno mosteckého brankáře.
Střelci: Biegon 2x, Šubert, Hrubeš, Beran

Most U17 – SK Slavia Praha U16 0:11
Hodnocení trenéra:
Střelci: Beran 3x, Trédl 3x, Toula 3x, Laky, Kričfaluši

AC Sparta Praha U8 – SK Slavia Praha U8 33:54 (4+1, na dvě hřiště)
Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka: Myslím, že rodičům a všem přítomným se musel zápas líbit. Od obou týmů byla k vidění spousta krásných akcí a gólů! My jsme se klasicky rozjížděli pomaleji, ale zhruba od půlky první čtvrtiny byl náš výkon na velmi dobré úrovni.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články