Soupisku pro Evropskou ligu tvoří 22 hráčů | SK Slavia Praha
Více

Soupisku pro Evropskou ligu tvoří 22 hráčů

Na soupisce pro základní skupinu Evropské ligy figuruje 22 hráčů, z toho 3 gólmani. Nechybí mezi nimi jména Ondřeje Karafiáta a devatenáctiletého Abdallaha Simy.

Jindřich Trpišovský bude mít pro zápasy skupinové fáze Evropské ligy k dispozici celkově 22 hráčů, z toho 3 gólmany. Na nejvyšší povolený počet 25 sešívaní nedosáhli kvůli tomu, že ten předpokládá v kádru čtyři klubové odchovance a Slavia má takového jen jednoho – Jana Kuchtu.

Oproti soupisce pro play off Ligy mistrů proti Midtjyllandu doznala soupiska jen několika málo změn. Kromě toho, že na ni není Vladimír Coufal, který přestoupil do West Hamu United, se na ni nevešel ani Ladislav Takács. Naopak na rozdíl od play off na seznamu nechybí Ondřej Karafiát. Na dvaadvacetičlenném seznamu také najdeme jméno devatenáctiletého senegalského útočníka Abdallah Simy, který od jara působil v sešívaném B-týmu a za A-tým debutoval nedávno v domácím utkání proti Slovácku.

První utkání odehrají sešívaní už ve čtvrtek 22. října v izraelské Beerševě proti místnímu Hapoelu. Kompletní rozpis skupinových utkání ZDE.

Brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Jan Stejskal
Obránci: Jan Bořil, Tomáš Holeš, David Hovorka, Ondřej Karafiát, Ondřej Kúdela, David Zima
Záložníci: Oscar Dorley, Ondřej Lingr, Tomáš Malínský, Lukáš Masopust, Peter Olayinka, Lukáš Provod, Nicolae Stanciu, Petr Ševčík, Ibrahim Benjamin Traoré
Útočníci: Jan Kuchta, Petar Musa, Abdallah Sima, Stanislav Tecl

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články