Společně v Edenu! Alespoň symbolicky | SK Slavia Praha
Více

Společně v Edenu! Alespoň symbolicky

Slavia před netradičně tichým Edenem získala v sobotu tři body. A když už jste s námi nemohli být osobně, jsme rádi, že s námi byly alespoň vaše tváře!

Více jak třetina figurín na Tribuně Františka Pláničky nesla už v duelu s Jabloncem podobiznu slávistických fanoušků a další přibývají! Aktuálně už je přes 500 slávistů, kteří s námi budou fandit v Edenu proti Plzni. Přidejte se i vy!

Pokud jste se ještě nezapojili a chcete i vy být s námi na stadionu alespoň symbolicky, nahrajte svou fotku na bílém pozadí, v co nejvyšší kvalitě na stránku projektu a o zbytek už se postaráme. Z celkové ceny 499 Kč jedné figuríny jde 250 Kč na podporu a rozvoj akademie. Zbytek částky jde na vytisknutí a umístění fotografie v životní velikosti na Sinobo Stadium.

Těm, co stihli nahrát a zaplatit své fotky do pátečního rána, jsme podobizny na figuríny umístili na tribunu už před sobotním zápasem s Jabloncem. Zbylé budeme na stadion doplňovat postupně. Na zápase s Plzní budou na místech podobizny všech, kteří zašlou svou fotku a provedou platbu opět do pátečního rána. U nevyhovujících fotek (nekvalitní foto, více osob na snímku atd…) kontaktujeme kupujícího napřímo a domluvíme nahrání nové fotky. Potvrzení o provedení platby lze zkontrolovat na transparentním účtu zde. V případě jakýchkoliv dalších dotazů napište na prihraj@prihraj.cz.

Najděte v galerii svůj obličej a pochlubte se s ním na sociálních sítích!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články