Spouštíme individuální fotbalové výzvy | SK Slavia Praha
Více

Spouštíme individuální fotbalové výzvy

Situace kolem koronaviru nám nedovoluje trénovat společně na hřišti. Spouštíme proto individuální výzvy pro každého hráče či fanouška. Zapojte se s námi do výzev a ukažte nám jak se s námi zlepšujete.

Trenéři z mládežnické akademie si pro vás připravili krátká videa určená jak hráčům, tak i široké veřejnosti, která napovědí, jak se lze doma připravovat, a co je možné jednoduše cvičit v pokoji nebo na zahradě. Jako první si připravili technické výzvy v podobě sestavy kliček, na každý den poté skill of the day. Chybět nebudou ale ani protahovací a kompenzační cvičení včetně silového rozvoje.

Dnešním dnem tyto výzvy startujeme. Výzvy a další cvičení se budou objevovat především na Facebooku Slávistická mládež.  Vaše splněné výzvy můžete natočit a vložit do komentářů pod příspěvek.

Komentář manažera akademie Jiřího Plíška k tomuto projektu:

„V tyto dny probíhají nezbytná opatření, která mají zamezit šíření nebezpečného a nevypočitatelného koronaviru. Není úplně jednoduché a příjemné ze dne na den opustit hřiště, školu, zaměstnání a být zavřený doma bez možnosti se potkávat se svými kamarády a spoluhráči. Přesto jsem přesvědčen, že právě v tento okamžik všichni společně prokážeme nezbytnou zodpovědnost a trpělivost. Zároveň je to pro nás všechny skvělá příležitost ukázat, že táhneme za jeden provaz, máme silný a zdravý charakter a umíme si se situací s noblesou Slavii vlastní poradit. Prostě jsme všichni hrdými členy velké Slavie a „Spolu jsme silnější“. A právě proto budeme chtít zůstat s vámi všemi v aktivním kontaktu a v rámci možností spolu komunikovat, nadále se zlepšovat v dovednostech anebo se třeba vzdělávat v oblastech, které přímo souvisí se Slávií nebo fotbalem jako takovým či zdravým životním stylem.

Máme pro vás, s vašimi trenéry, připraven zábavný projekt „Výzvy“, který vás bude inspirovat ke zlepšování vašich fotbalových dovedností. Naši nebo externí specialisté vám připraví různá užitečná doporučení např. z oblastí kompenzace, gymnastiky, zdravé výživy nebo vás zapojí do určitých forem fotbalových analýz či již zmiňovaného vzdělávání se. Věřím, že vás to bude bavit, zapojíte se s potřebnou aktivitou a radostí, a především společně a s úsměvem na tváři překonáme tento nezvyklý okamžik.

Budu se těšit na chvíli, kdy se spolu opět potkáme na hřišti nebo v prostorách našeho klubu.

Pro jakékoliv dotazy či nápady jsou vám k dispozici vaši páni trenéři, šéftrenéři, specialisté a samozřejmě i já osobně.

Přeji vám krásný a pohodový večer, nemůžu se dočkat až uvidím vaše příspěvky na našem Facebooku Slávistická mládež, který se pro tuto chvíli stane naším hlavním komunikačním kanálem a také provizorním fotbalovým hřištěm!

Spolu jsme silnější, ať žije Slavia, a především naše slávistické naděje!“

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články