Stovka dětí na náboru do mládeže | SK Slavia Praha
Více

Stovka dětí na náboru do mládeže

Ve dnech 5. a 6. dubna proběhl nábor do mládežnické akademie v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech. Na sto dětí zavítalo za slávistickými trenéry.

Úterní a středeční odpoledne se nesla v duchu náborů malých slávistů a slávistek do mládežnické akademie. Nábor probíhá vždy dvakrát za sezonu, jeden na podzim a ten druhý na jeře. Právě tento jarní nábor byl konečně po dlouhé době bez omezení, a proto mohlo své ratolesti doprovodit i více členů rodiny. Úternímu náboru příliš nepřálo počasí, kdy byl silný vítr ale za to ve středu bylo počasí ideální, a to se také promítlo na návštěvnosti.

Na nábor mohli dorazit kluci i holky v letech narození 2012 – 2017 a celkem přišlo na sto dětí. Pro všechny fotbalisty i fotbalistky byl na náboru připravený pestrý program od nejrůznějších fotbalových cvičení, po testování rychlosti na fotobuňkách a nechyběla také autogramiáda hráčů A-týmu Daniela Samka, Davida Juráska a Daniela Fily.

Děkujeme všem, kteří se náborů zúčastnili. Účastníkům úterního i středečního náboru zašleme na uvedený registrační email informace o dalším postupu.

Pokud někdo na nábor nemohl dorazit, může kontaktovat šéftrenéra přípravek na emailu nabor@slavia.cz.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články