Syn boxera jedničkou Slavie. Karel Hrubeš v novém Poločasu | SK Slavia Praha
Více

Syn boxera jedničkou Slavie. Karel Hrubeš v novém Poločasu

PRAHA/EDEN - Také na zápase s Plzní nezapomeňte na magazín Poločas! Najdete v něm rozhovor s dosavadní brankářskou jedničkou Karlem Hrubešem, ohlédnutí za tisícovkou ligových branek Slavie nebo tradiční představení největších hvězd našeho soupeře.
Utkání Slavie s Plzní bude přímým soubojem o čelo tabulky a památkou na tento zápas může být třeba magazín Poločas. Tomu nejnovějšímu dominuje rozhovor s dosavadní brankářskou jedničkou sezony Karlem Hrubešem. Věděli jste, že nechybělo mnoho a náš gólman by se stal po tatínkovi boxerem? Nebo že se během svého krátkého angažmá ve Spartě potkal v mládežnických týmech s Ladislavem Krejčím nebo Jakubem Brabcem? A jak se poté dostal do Slavie? To vše se dočtete v magazínu Poločas.

Poločas přinese samozřejmě i tradiční rubriky, jako je ohlédnutí za zápasy SYNOT ligy a Poháru FAČR, představení hvězd soupeře nebo ohlédnutí za památným zápasem. Pamatujete si, když před sedmi lety nastoupila Plzeň proti Slavii v reprezentačních dresech? 

S pomocí historických statistik a tabulek zanalyzujeme tisíc branek Slavie v samostatné české lize. Víte, kdo dal tu úplně první? A že se do sítí soupeřů trefovali i gólmani? A že nejlepším střelcem Slavie posledních dvaadvaceti let je současný vedoucí A-týmu Standa Vlček? I s ním přinese nový Poločas vzpomínkový rozhovor.

Magazín Poločas koupíte za cenu 20 Kč ve Fanshopu v Edenu nebo od kolportérů, kteří se pohybují před stadionem i v ochozech a na tribunách.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články