TOTÁLN! SEZONA: Sledujte 3. díl – Z pekla do ráje | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA: Sledujte 3. díl – Z pekla do ráje

Třetí díl seriálu TOTÁLN! SEZONA je tu! Tentokrát si připomeneme dvojzápas proti Genku. K dispozici ke zhlédnutí bude epizoda od 20:30 na Slavia TV.

Po prvním díle dokumentárního seriálu TOTÁLN! SEZONA, který se věnoval podzimní části ročníku, a druhé epizodě mapující období zimní ligové přestávky je tu třetí díl pod názvem „Z pekla do ráje“

Los play-off Evropské ligy nám pro úvodní jarní duely nadělil Genk – velmi silného, leč jednoho z méně atraktivních soupeřů z osudí. K tomu, aby si mohli sešívaní zahrát v Evropě proti jednomu z vysněných gigantů soutěže, si tak museli poradit s houževnatým belgickým soupeřem. Připomeňme si s TOTÁLN! SEZONOU chvíle, kdy nám v dvojzápase všem nejvíce zatrnulo, i momenty čiré euforie a radosti z úspěchu! 

Třetí díl bude v premiéře ke zhlédnutí od 20:30 na Slavia TV.

Pokud se vám díl zalíbí, nebo nám budete chtít sdělit svoje podněty, nezapomeňte ho ohodnotit na ČSFD!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články