TOTÁLN! SEZONA: Ve čtvrtek premiéra 4. dílu a společná beseda! | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA: Ve čtvrtek premiéra 4. dílu a společná beseda!

Čtvrtý díl dokumentárního seriálu TOTÁLNÍ SEZONA je tu a vy máte exkluzivní možnost ho zhlédnout v předpremiéře 18. července v rámci návštěvy Slavia Musea!

Čtvrtý díl a Totální sezona vrcholí. Po nečekaném postupu přes Genk stojí před Slavií soupeř, přes kterého prostě nejde projít. Španělská Sevilla, která Evropské lize po mnoho let dominovala a která si snad ani nepřipouští, že by se do čtvrtfinále neměla podívat. Co její hráči považují za pouhou rutinu, se pro slávisty stane jedním z nejeuforičtějších momentů novodobé historie. Blíží se jeden z největších dvojzápasů slávistické historie a napětí vrcholí. Prožijte ho ještě jednou, tentokráte přímo v kabině Slavie!

Přijďte ve čtvrtek 18. července do Slavia Museum na exkluzivní premiéru čtvrtého dílu TOTÁLN! SEZONY s názvem „118:53". Kromě samotného promítání se můžete těšit na následovnou besedu, která ani tentokrát nebude chybět. Popovídat si dorazí Lukáš Masopust a Alex Král společně s asistentem trenéra a hvězdou zápasového studia Zdeňkem Houšteckým. Nepropásněte proto šanci položit svůj dotaz nebo se se slávistickými hrdiny vyfotit! Muzeum otevře své brány návštěvníkům v 17:30, promítání pak začne v 18:00.

VSTUPENKY NA SPECIÁLNÍ ČTVRTEČNÍ PROHLÍDKU MUZEA A EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRU ZDE!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články