TOTÁLN! SEZONA dokumentem roku 2019 | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA dokumentem roku 2019

TOTÁLN! SEZONA z produkce Slavia TV obsadila první místo v iDNES.cz televizních cenách 2019 v kategorii dokumentární cyklus.

TOTÁLN! SEZONA triumfovala mezi čtenáři iDNES.cz v každoročním hlasování televizních cen v kategorii o nejlepší dokumentární cyklus. 

Dokumentární seriál mapující nejúspěšnější sezonu moderní historie Slavie tak překonal i známý cyklus Modrá krev o šlechtických rodech, nebo ságu Trabantem z Indie až domů. TOTÁLN! SEZONU z produkce Slavia TV od jejího uvedení zhlédlo už více než 1,3 milionů uživatelů. Nejsledovanějším dílem je pak 4. epizoda „118:53“ připomínající slavný večer v Edenu, kdy sešívaní na úkor španělské Sevilly postoupili s dramatickém prodloužení do čtvrtfinále Evropské ligy.

„Gratuluji autorům k úžasné práci. Jsem přesvědčen, že TOTÁLN! SEZONA je nejen vzpomínkový dokument pro slávisty, ale především unikátní historické dílo pro celý český sportovní svět,“ uvedl 1. místopředseda představenstva Tomáš Syrovátka. 

„Už jen nominace TOTÁLN! SEZONY na nejlepší dokument roku nás moc potěšila. Samotné vítězství v takové konkurenci je obrovským úspěchem, ohromně si toho vážíme. Je vidět, jakou mají naši fanoušci sílu a opět se prokázalo, že spolu jsme silnější. Chtěl bych také moc poděkovat vedení klubu. Bez nich by dokument nikdy nevznikl, dále celému A-týmu v čele s trenérským týmem za jejich odvahu a trpělivosti a hlavně spoluautorům dokumentu Petru Končalovi, Marko Igličovi a Janu Barákovi,“ dodal ředitel marketingu a PR a jeden z autorů dokumentu Michal Býček.

Děkujeme všem fanouškům za hlasy a podporu, kterou nám projevujete. Doufáme, že Slavia TV zachováte svoji přízeň i v roce 2020!

O výsledcích celé anketní soutěže se můžete dočíst na iDNES.cz.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články