TOTÁLN! SEZONA vrcholí 8. dílem | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA vrcholí 8. dílem

TOTÁLN! SEZONA vrcholí 8. dílem. Epizoda s názvem „Zbořil“ už od 19:00 na Slavia TV.

Dokumentární seriál TOTÁLN! SEZONA se blíží ke svému konci. Uzavře jej 8. díl s názvem „Zbořil“, který odkazuje na humornou příhodu hlavního hrdiny odvety proti Kluži z předzápasové tiskové konference.

Na premiéru poslední epizody se můžete těšit už v neděli 15. září od 19:00 na Slavia TV.

Správně se na díl navnadit a zároveň si zkrátit čekání můžete zatím s trailerem.

Na co se můžete těšit?

  • Štáb natáčel s Tomášem Součkem v jeho rodišti v Havlíčkově Brodě. Vznikl tak unikátní prolog, ve kterém se podíváte třeba do Tomášova pokoje, který se změnil v soukromé muzeum.
  • Název epizody „Zbořil“ vznikl přeřeknutím tlumočnice na tiskové konferenci před utkáním s Kluží, kdy takto představila Jana Bořila.
  • Epizodní roli si v dílu zahraje i svérázný rumunský překladatel z Kluže, který dokázal rozesmát i obvykle vážného trenéra Trpišovského.
  • Dojde i na drama, a to spor Jana Bořila a Zdeňka Houšteckého o výsledku tréninkového baga. Podle trenéra Trpišovského se do dokumentu dostala pouze menší část mnohem vyhrocenějšího sporu, který i tak zabere několik minut epizody.

Pokud se vám dokumentární seriál mapující historicky úspěšnou sezonu zalíbil, nezapomeňte jej ohodnotit na ČSFD.


Předpremiéra 8. dílu se konala ve vyprodaném kinosále v Premiere Cinemas. Trenér Jindřich Trpišovský a hráči Tomáš Souček s Ondřejem Kolářem se promítání zúčastnili také a v následné debatě odpovídali na četné dotazy fanoušků a fanynek. Jak samotné promítání probíhalo, nebo jaké mají trenér a hráči ze seriálu pocity, se můžete podívat v naší videoreportáži.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články