TOTÁLN! SEZONA vrcholí: Poslední díl sledoval vyprodaný kinosál | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA vrcholí: Poslední díl sledoval vyprodaný kinosál

Vyprodaný kinosál v Premiere Cinemas v Hostivaři sledoval předpremiéru posledního dílu TOTÁLN! SEZONY. Epizoda s názvem „Zbořil“ mapuje postup Slavie do Ligy mistrů.

Osmý díl dokumentárního seriálu TOTÁLN! SEZONA se sice přelévá do ročníku 2019/20, sleduje ale symbolické dovršení jednoho z nejúspěšnějších období novodobé historie sešívaných – zápasy s rumunskou Kluží a postup Slavie do skupinové fáze Ligy mistrů.

Předpremiéra ve středu 11. září se pro velký zájem přesunula ze slávistického muzea do multikina Premiere Cinemas v Hostivaři, přesto v sále nezbylo jediné volné místo. Za účasti vybraných hráčů, trenéra, členů vedení, novinářů a téměř dvou set fanoušků následovala debata, které se účastnili předseda představenstva Jaroslav Tvrdík, trenér Jindřich Trpišovský, brankář Ondřej Kolář a záložník Tomáš Souček. Došlo na otázky týkající se samotného dokumentu i na dotazy směřující na ambice Slavie v Lize mistrů nebo na letní pohyby v kádru sešívaných.

Premiéru 8. dílu seriálu TOTÁLN! SEZONA „Zbořil“ můžete sledovat už v neděli 15. září od 19:00 na kanálu Slavia TV na Youtube.

Na co se můžete těšit?

  • Štáb natáčel s Tomášem Součkem v jeho rodišti v Havlíčkově Brodě. Vznikl tak unikátní prolog, ve kterém se podíváte třeba do Tomášova pokoje, který se změnil v soukromé muzeum.
  • Název epizody „Zbořil“ vznikl přeřeknutím tlumočnice na tiskové konferenci před utkáním s Kluží, kdy takto představila Jana Bořila.
  • Epizodní roli si v dílu zahraje i svérázný rumunský překladatel z Kluže, který dokázal rozesmát i obvykle vážného trenéra Trpišovského.
  • Dojde i na drama, a to spor Jana Bořila a Zdeňka Houšteckého o výsledku tréninkového baga. Podle trenéra Trpišovského se do dokumentu dostala pouze menší část mnohem vyhrocenějšího sporu, který i tak zabere několik minut epizody.

Nezapomeňte seriál hodnotit na ČSFD.

Osmý díl seriálu zachycuje i historický okamžik pro Ondřeje Koláře, a to chycenou penaltu v Kluži, která byla jeho vůbec první zneškodněnou penaltou v kariéře. „Když jsem to viděl znovu, mám z toho stále husí kůži. Byl to nejdůležitější moment za dobu, co jsem tady. Jsem rád, že se t podařilo a že jsem takto mohl pomoct,“ vracel se náš gólman k důležitému okamžiku po promítání.

„Vidět se takhle na obrazovce je určitě něco zajímavého, nikdy jsem se s tím nesetkal, ale musím říct, že je super, že to vidí i ostatní lidi. Jak to chodí v kabině. Sám, když to vidím zpětně, tak se tomu zasměju,“ dodával Ondra Kolář.

Jedním z hlavních aktérů je i Tomáš Souček, kterého poslední díl sleduje v jeho rodišti, Havlíčkově Brodě. „Natáčení bylo hezké, ale nevěděl jsem, že z toho bude takhle dlouhý kus v posledním dílu. O to víc mě to těší, s klukama jsme to natáčeli před nějakou dobou a vyšlo to takhle už v nové sezoně. Hrozně moc si to užívám, protože vím, kolik slávistů na to kouká, a cením si toho, že můžu být v tomhle seriálu,“ přiblížil natáčení slávistický záložník.

„Já se každé pondělí těšil na to, až nový díl vyjde. Beru to, že je to o nás, ale ještě lepší je to pro fanoušky. My v kabině jsme z toho úplně unešení. I když je to třeba měsíc zpátky, v té hlavně se vám znovu promítne, co jste dokázali. O to víc nás potěší každá sranda, která tam je,“ dodává Souček.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články