TOTÁLNÍ SEZONA! Znovu celé léto na Slavia TV! | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLNÍ SEZONA! Znovu celé léto na Slavia TV!

Slavia má za sebou možná vůbec nejlepší sezonu v novodobé klubové historii, což si žádá netradiční zpracování. Slavia TV tak během léta přinese unikátní seriál s pohledem do zákulisí A-týmu. Je tady TOTÁLNÍ SEZONA!

Slavia přichystala pro své fanoušky velké překvapení. Od 1. července začne vysílat osmidílný seriál TOTÁLNÍ SEZONA, který přinese pohled do zákulisí slávistického A-týmu v nejúspěšnější sezoně novodobé historie klubu. Autorská dvojice Michal Býček a Petr Končal prožila celou sezonu jako součást A-týmu, vše podrobně zaznamenávala, a divákům tak přináší neopakovatelnou možnost poznat, jak se velký úspěch zrodil.

„Minulá sezona se zapsala zlatým písmem do klubové historie, proto jsme velmi rádi, že můžeme našim fanouškům ukázat její průběhu z netradičního pohledu,“ vysvětluje místopředseda představenstva SK Slavia Praha Tomáš Syrovátka. Osmidílný seriál poběží na Slavia TV každé pondělí večer. Před samotnou premiérou na YouTube ale chystáme pro fanoušky exkluzivní předpremiéry ve Slavia Museum. „Slávistické muzeum je pro takové akce jako dělané. Fanoušci si budou moci prohlédnout největší fotbalové muzeum u nás a navíc se zúčastnit unikátního promítaní spojeného s besedou se členem A-týmu. Minulá sezona má v našem muzeum velmi důležité postavení,“ dodává Tomáš Syrovátka.

Dokument TOTÁLNÍ SEZONA tak volně navazuje na film Spolu jsme silnější, který vznikl u příležitosti mistrovského titulu z roku 2017. „Tehdejší dokument si více zabýval fenoménem Slavie z pohledu fanoušků nebo historie. Tentokrát jsme se chtěli podívat více do zákulisí A-týmu,“ vysvětluje tiskový mluvčí Slavie Michal Býček, který je jedním z autorů seriálu.

„Celá myšlenka na vznik dokumentu přišla na zimním soustředění ve Španělsku. Tehdy jsem si uvědomil, že jsme s týmem prakticky neustále a byla by škoda toho nevyužít. Navíc sezona byla velmi dobře rozehraná a slibovala zlatý zápis do klubové historie,“ dodává Michal Býček.

První díl tedy přinese spíše jen ohlédnutí za podzimní částí, kdežto díly se startem jarní části přinesou skutečně exkluzivní záběry. „Byli jsme v kabině s kamerou třeba těsně před začátkem, ale i poločase nebo po skončení dnes už legendární odvety se Sevillou. Natáčeli jsme při náročném cestování, na golfu nebo třeba u Tomáše Součka doma,“ poodkrývá Michal Býček.

V jednotlivých dílech se tedy postupně podíváme na podzimní část, zimní přípravu, evropské zápasy s Genkem, Sevillou či Chelsea. Nebude chybět díl o rivalitě v pražském derby nebo samozřejmě vrchol v podobě nadstavby či posledního zápasu.

Unikátní seriál TOTÁLNÍ SEZONA poběží na Slavia TV od pondělí 1. července. Vy si tak můžete zpříjemnit léto a začátek nové ligové sezony. Těsně před vstupem do play off Ligy mistrů přinese Slavia TV poslední díl seriálu.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články