Testovaní hráči už se Slavií netrénují | SK Slavia Praha
Více

Testovaní hráči už se Slavií netrénují

EDEN - Testování mladých zahraničních hráčů skončilo. Obránce Sergio Uyi se vrací zpátky do Itálie.
„Na trénincích ani v přípravném zápase v Berlíně nás o svých kvalitách nepřesvědčil,“ uvedl generální ředitel Jaromír Šeterle.

Se Slavií netrénuje ani ofenzivní záložník Alban Bunjaku, který také v sobotu nastoupil do přípravného zápasu s Unionem Berlín a vstřelil v něm branku. O možnostech jeho dalšího působení ve Slavii se bude ještě jednat.

Slavii neposílí s konečnou platností její bývalý záložník Marek Jarolím, který s A-týmem trénoval od 25. srpna.

„Chtěli jsme ho vidět nejen na tréninku, ale i v ostrém zápase, protože naposledy působil v Číně, kde za půl roku prakticky odehrál jedno utkání. Dohodli jsme se, že než se posuneme k dalším jednáním ohledně smlouvy, tak nastoupí do přípravného zápasu v Berlíně stejně jako ostatní hráči A-týmu i ti, které jsme testovali. To byl i požadavek sportovního vedení, o kterém byl hráč informován. Marek Jarolím se rozhodl, že do Berlína na zápas nepojede, takže tím celou věc považujeme za uzavřenou,“ vysvětlil generální ředitel Jaromír Šeterle.

Do Vlašimi se zpátky vrátil i další testovaný hráč Martin Sus. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články