Testování v A-týmu nově nakažené neodhalilo | SK Slavia Praha
Více

Testování v A-týmu nově nakažené neodhalilo

Přetestování A-týmu slávistů po reprezentační pauze neodhalilo další nakažené.

První tým sešívaných se po reprezentační pouze podrobil testování na COVID 19. Testováni byli hráči i realizační tým, u nikoho ze slávistů naštěstí nebyla objevena nákaza a tým se tak může připravovat na úvodní utkání skupiny Evropské ligy, které se odehraje na půdě izraelského Hapoelu Be´er Sheva. 

„V záplavě špatných zpráv alespoň jedna dobrá. A-tým Slavie prošel testy s negativním výsledkem a od neděle začne, v rámci povolených pravidel, přípravu na první zápas skupiny Evropské ligy. Dva dříve nakažení hráči zůstavají v izolaci," informoval předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

V Izraeli nastoupí slávisté k prvnímu kolu skupinové fáze Evropské ligy ve čtvrtek 22. října v 18:55, utkání můžete sledovat živě na Nova Sport 1.

Dva nakažení hráči a dva nakažení členové realizačního týmu zůstávají v izolaci s bezpříznakovým průběhem nemoci. K týmu se připojí po uzdravení a přetestování.

Testování v mládežnické akademii odhalilo 20 nakažených. 

„V sobotu bylo bohužel zjištěno 20 pozitivních testů v rámci mládežnické akademie SK Slavia Praha. Její provoz bude na základě nařízení hygienické služby přerušen," uvedl Jaroslav Tvrdík.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články