Tomáš Souček bude na jaře hostovat v Liberci | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček bude na jaře hostovat v Liberci

PRAHA – Záložník Tomáš Souček stráví jarní část sezony v Liberci. Na sever Čech odchází slávistický odchovanec na hostování bez opce.
„Vzhledem k tomu, že na konci sezony je na programu mistrovství Evropy do 21 let, chceme pro Tomáše zajistit větší zápasové vytížení, aby na prestižním turnaji reprezentoval v co nejlepší formě,“ vysvětluje generální ředitel klubu Martin Krob.

„Myslíme si, že hostování je oboustranně výhodné. Tomáš je slávistický odchovanec, který se dokázal prosadit do A-týmu. Budeme mu držet palce, aby se mu na jaře dařilo, nejvíce pak ve 20. a 27. kole,“ doplnil Martin Krob.

„Slavia je s Libercem na podmínkách působení Tomáše Součka domluvená. V současné době se hostování finalizuje po formální stránce,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Tomáš Souček je slávistickým odchovancem a v minulé sezoně se dokázal prosadit do základní sestavy A-týmu. Se sedmi góly byl druhým nejlepším střelcem týmu. V reprezentaci do 21 let nastoupil k devíti zápasům, ve kterých vstřelil dva góly. Připsal si také jeden start za reprezentační A-tým. V letošní sezoně odehrál v dresu Slavie sedm ligových zápasů.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články