Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna

Tomáš Souček dostal povolení od vedení klubu odletět do Londýna k jednání s West Ham United FC.

„Klub uvolnil Tomáše Součka ke zdravotní prohlídce a k jednání o smlouvě do West Ham United FC. V případě dokončení dohody a naplnění celé smluvní spolupráce by se jednalo o rekordní transfer v české lize. Tomáš by si to zasloužil," uvedl na svém Twitteru předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

West Ham United FC, kam záložník sešívaných zamíří, je aktuálně na 17. místě prestižní Premier League. 

Tomáš Souček nastupuje v červenobílém dresu už od mládežnických kategorií a v posledních letech se z klubového odchovance vypracoval v oporu a kapitána  týmu, který v posledním roce zcela ovládl českou fotbalovou scénu, když získal titul, vyhrál pohár, a navíc se probojoval do čtvrtfinále Evropské ligy. V sezoně 2018/2019 si připsal 34 ligových startů a přidal k nim 13 branek. Letos jich jenom v domácí lize stihl dalších osm.

O aktuálního kapitána sešívaných už v minulosti projevilo zájem několik zahraničních celků, ale Tomáš v Edenu podepsal novou smlouvu, aby si mohl se svým milovaným klubem zahrát prestižní UEFA Champions League, což se mu podařilo. 

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články