Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna

Tomáš Souček dostal povolení od vedení klubu odletět do Londýna k jednání s West Ham United FC.

„Klub uvolnil Tomáše Součka ke zdravotní prohlídce a k jednání o smlouvě do West Ham United FC. V případě dokončení dohody a naplnění celé smluvní spolupráce by se jednalo o rekordní transfer v české lize. Tomáš by si to zasloužil," uvedl na svém Twitteru předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

West Ham United FC, kam záložník sešívaných zamíří, je aktuálně na 17. místě prestižní Premier League. 

Tomáš Souček nastupuje v červenobílém dresu už od mládežnických kategorií a v posledních letech se z klubového odchovance vypracoval v oporu a kapitána  týmu, který v posledním roce zcela ovládl českou fotbalovou scénu, když získal titul, vyhrál pohár, a navíc se probojoval do čtvrtfinále Evropské ligy. V sezoně 2018/2019 si připsal 34 ligových startů a přidal k nim 13 branek. Letos jich jenom v domácí lize stihl dalších osm.

O aktuálního kapitána sešívaných už v minulosti projevilo zájem několik zahraničních celků, ale Tomáš v Edenu podepsal novou smlouvu, aby si mohl se svým milovaným klubem zahrát prestižní UEFA Champions League, což se mu podařilo. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články