Tomáš Souček zůstává do konce sezony na hostování | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček zůstává do konce sezony na hostování

Vzhledem k mimořádné situaci vyvolané celosvětovou pandemií koronaviru, bylo hostování Tomáše Součka v anglickém West Hamu prodlouženo do konce aktuálního ročníku Premier League.

Záložník Tomáš Souček v Anglii zůstane na hostování ještě v následujících týdnech. „Kluby se logicky dohodly, že hostování Tomáše se prodlouží do té doby, než se dohraje anglická Premier League, která by měla brzy odstartovat. Jiné podmínky hostování včetně mechanismu přestupové opce se nemění a zůstávají v původním znění,“ upřesňuje tiskový mluvčí Michal Býček.

Pokud se tedy aktuálně šestnáctý West Ham v nejvyšší anglické soutěži zachrání, měl by do něj Tomáš Souček v létě přestoupit. V rozehrané jarní části sezony nastoupil zatím do čtyř utkání.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články