Trenér Koubek po Trutnově: Hodně šancí, málo gólů | SK Slavia Praha
Více

Trenér Koubek po Trutnově: Hodně šancí, málo gólů

TRUTNOV - Slávisté předvedli v přípravném utkání v Trutnově dobrý výkon. Trenér Koubek chtěl po svém mužstvu více vstřelených gólů. „V týdnu jsme absolvovali náročné objemné tréninkové jednotky, je dobře, že jsme hráli s divizním soupeřem," pochvaloval si kouč Slavie.
Podle trenér splnili jeho svěřenci v utkání předzápasové pokyny. „Utkání hodnotím pozitivně. Hráči k tomu přistoupili zodpovědně tak, jak jsme si na přípravě řekli. On to zase tak jednoduchý duel nebyl vzhledem k těžkému hrbolatému terénu a velké motivaci domácího ambiciózního celku,“ pochválil trenér Miroslav Koubek na úvod své svěřence za přístup k utkání.

„Hráči splnili to, co se očekávalo. Zdůrazňovali jsme, že musíme být hodně v pohybu a vytvořit si mnoho náběhů. V tomto utkání jsem to viděl. Byla spokojenost s tím, že jsme si vytvářeli hodně šancí,“ těšilo slávistického kouče. „Ale měli jsme přidat více gólů, to je zase mínus,“ pokáral své svěřence.

Po přestávce dal kouč šanci mnoha mladším hráčům, kteří se mu odvděčili dobrým výkonem. „Ve druhé půli byl soupeř už trochu méně koncentrovaný, což je se stoupající únavou logické. Po přestávce nastoupili převážně kluci z juniorky a určitě nezklamali. Naopak, ukázali, že jsou šikovní, vytvořili si mnoho šancí, ale opět se vracím k tomu, že jsme měli vstřelit více gólů. Hráče z juniorky znám velmi dobře, chodím na jejich zápasy pravidelně,“ okomentoval pozitivně trenér Koubek výkon mladíků.

Slávisté tak využili reprezentační přestávku k sehrání přípravného utkání s divizním celkem. „Bylo dobře, že jsme mohli tento týden zakončit přípravným zápasem a ještě s tímto soupeřem. V týdnu jsme makali, absolvovali jsme objemné většinou dvoufázové tréninkové jednotky. I z toho důvodu jsme chtěli, aby hráči až na některé výjimky odehráli po poločase. Právě proto bylo podle mě optimální zahrát si s divizním mančaftem,“ zakončil Miroslav Koubek.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články