Trenér Pastoor: Nebojovali jsme. To akceptovat nelze | SK Slavia Praha
Více

Trenér Pastoor: Nebojovali jsme. To akceptovat nelze

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slavia prohrála úvodní čtvrtfinále s Brnem 0:1. Po zápase byl trenér Alex Pastoor s výkonem svých svěřenců velmi nespokojený.
„Z naší strany to byl velmi chabý zápas. Kdybychom doma hráli 0:0, tak by to ještě šlo. Ale hráli jsme špatně, neudrželi jsme míč,“ začal pozápasové hodnocení trenér Alex Pastoor.

„Ve druhé půli se to trochu zlepšilo. Nelíbilo se mi, že se hráči nesnažili o jednoduché kombinace, ale hledali špatná a složitá řešení. Jsem schopný akceptovat nepovedený výkon, ale nepřijmu fakt, že hráči nebojují,“ zdůrazňoval kouč Slavie.

„Když už jsme nevyhráli, tak jsme měli aspoň neprohrát,“ dodal trenér, kterému opět chyběl Damien Boudjemaa. „Chybí nám. Každý ví, že může přinést něco extra, je to chytrý hráč, tvůrce hry. Ale když prohrajeme zápas takovým způsobem, tak si myslím, že absenci hráče nemůžeme používat jako jedinou výmluvu. Samozřejmě se budeme snažit, aby co nejdříve hrál,“ vysvětlil Alex Pastoor.

Slavia chce v poháru postoupit. Jak vidí trenér šance na postup před brněnskou odvetou? „Bude to určitě mnohem složitější. Ale ne nemožné. Když máte špatný den a prakticky si nevytvoříte žádnou šanci, tak se musíte snažit neprohrát. Dnes jsme prohrát nemuseli. Znamená to, že v Brně musíme určitě vstřelit gól,“ zakončil Alex Pastoor tiskovou konferenci.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články