Tréninkový zápas v Algarve vyhráli modří | SK Slavia Praha
Více

Tréninkový zápas v Algarve vyhráli modří

Slávisté v sobotu odehráli na soustředění v portugalském Algarve mezi sebou tréninkový zápas. Utkání hrané na 2x45 minut skončilo výhrou „modrého“ týmu 3:1.

Modří úvodní půli vyhráli dvoubrankovým rozdílem, prosadil se Michael Krmenčík, pro kterého palebnou pozici připravil Lukáš Masopust, a Ivan Schranz. Slovenského útočníka našel na zadní tyči centrující Srdjan Plavšić.

Sešívaný tým o pauze dvakrát vystřídal, Denis Alijagič nahradil Nicolae Stancia a Filip Horský přepustil své místo Denisi Višinskému. Poslední jmenovaný dokázal snížit na 1:2, závěrečné slovo si ale vzal pár vteřin před koncem Jakub Hromada.

V té době už byli na hřišti také Kryštof Obadal a Filip Blecha, kteří střídali za Michaela Krmenčíka s Ibrahimem Traorém.

Zápas na dva poločasy po 45 minutách tak skončil vítězstvím modrých 3:1. V průběhu sobotního odpoledne vám přineseme rozsáhlé pozápasové ohlasy a sestřih utkání. 

MODRÝ TÝM: Mandous – Plavšić, Kačaraba, Talovjerov, Masopust – Hromada, Madsen – Lingr, Traoré (Blecha), Schranz – Krmenčík (Obadal)

SEŠÍVANÝ TÝM: Kolář – Oscar, Prebsl, Ousou, Ekpai – Samek, Holeš – Horský (Višinský), Stanciu (Alijagič), Ševčík – Tecl

BRANKY: Krmenčík, Schranz, Hromada - Višinský

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články