Třetí díl Řečnického klubu s Janem Bořilem | SK Slavia Praha
Více

Třetí díl Řečnického klubu s Janem Bořilem

V úterý se můžete těšit na třetí díl Řečnického klubu! Tentokrát bude hostem člen A-týmu Slavie, a to rovnou kapitán Jan Bořil!

Po záložníkovi Tomáši Součkovi a bývalém útočníkovi Slavie zavítá do Řečnického klubu, který moderuje Lukáš Vala, obránce a kapitán sešívaných Jan Bořil. Během živého vysílání na Slavia TV budete opět moci do komentářů pokládat otázky, ze kterých vybereme ty nejzajímavější a Jan Bořil vám na ně odpoví. Záznam pořadu bude samozřejmě k dispozici i ve formě audia mezi našimi podcasty. Přímý přenos Řečnického klubu začne v úterý na Slavia TV v 18 hodin.

Tento týden pro vás ale chystáme mnohem více skvělého obsahu. Ve středu se můžete opět těšit na pohled do slávistické historie, tentokrát se ve vzpomínkách vrátíme na působení Slavie v Poháru UEFA v sezoně 2002/03. Sledujte proto náš web i sociální sítě, kde se můžete těšit na bohatý program a mnoho zajímavostí. „Je potřeba poděkovat České televizi, díky které jsme získali mnoho skvělého materiálu nejen pro Slavia Museum. Jsme rádi, že zážitek ze sezony, která v Evropě byla velice úspěšná, ale skončila nešťastně neuznaným gólem, můžeme zprostředkovat skrze naše kanály. Třeba i fanouškům, kteří toto slávistické období ještě nepamatují,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články