Trojice hráčů z B-týmu míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Trojice hráčů z B-týmu míří na hostování

Trojice hráčů z B-týmu míří na půlroční hostování bez opce na přestup do druholigových týmů.

Na půlroční hostování do týmů hrajících FORTUNA:NÁRODNÍ LIGU míří z B-týmu hned tři hráči. Do Viktorie Žižkov odchází sedmnáctiletý obránce Filip Prebsl. Záložník Jakub Křišťan a útočník Matěj Jurásek, které jsme mohli vidět v podzimní části sezony při zápasech A-týmu, stráví jarní část sezony ve Vlašimi.

Filip Prebsl i Jakub Křišťan už nyní se svými novými týmy trénují. Matěj Jurásek se k Vlašimi připojí po doléčení drobného zranění.

„Vzhledem k pokračující nepříznivé epidemiologické situaci a odložení startu amatérských soutěží jsme se rozhodli, že pro naše hráče bude nejlepší, když následující půlrok stráví v klubech, kde budou mít adekvátní herní vytížení. Rozhodli jsme se tak i vzhledem k tomu, že naši hráči dosahují kvality dospělého fotbalu, a proto jim chceme pomoci k získávání důležitých zkušeností pro jejich další rozvoj,“ říká manažer mládeže Petr Hurych

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články