Trpišovský trenérem měsíce, už poosmé v kariéře | SK Slavia Praha
Více

Trpišovský trenérem měsíce, už poosmé v kariéře

Trenér Jindřich Trpišovský byl zvolen v září trenérem měsíce FORTUNA:LIGY. Jedná se už o jeho historicky osmé prvenství.

Ačkoliv do září nevstoupili sešívaní nejlépe a proti oslabené Opavě hned první den v měsíci ztratila dva body, zbytek zápasů zvládla suverénním způsobem. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského třemi góly doma porazili Slovácko a o týden později stejným výsledkem opanovali 294. derby na Letné. Úspěšný ligový měsíc uzavřela domácí výhra 1:0 nad Mladou Boleslaví. Kromě ligy ale sešívaní odváděli výtečné výkony i v jiných soutěžích. Z Milána si Slavia přivezla remízový bod poté, co obdržela gól až v samotném nastavení druhého poločasu, nebo také rozdrtila vysoko Vyšehrad v MOL Cupu 8:0.

Ocenění trenéra měsíce si trenér Jindřich Trpišovský odnáší už poosmé v kariéře. Poprvé jej obdržel coby trenér Liberce ještě v srpnu 2015. Letos anketu opanoval hned ve dvou ze tří měsíců, přičemž se mu v žádné sezoně nepovedlo odnést si ocenění tři. Má tudíž velmi pravděpodobně našlápnuto po osobní stránce na rekordní ročník.

Jindřich Trpišovský – trenér měsíce

2019/20 – srpen, září
2018/19 – říjen, červenec
2017/18 – říjen
2016/17 – duben
2015/16 – srpen, říjen

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články