Trvalý přestup byl můj hlavní cíl, má radost Ladislav Takács | SK Slavia Praha
Více

Trvalý přestup byl můj hlavní cíl, má radost Ladislav Takács

Slavia po půlročním hostování z Mladé Boleslavi uplatnila přestupní opci na Ladislava Takácse.

Po půlročním hostování se vedení Slavie rozhodlo uplatnit opci na trvalý přestup Ladislava Takácse. Administrativní formality jeho přestupu z Mladé Boleslavi budou dokončeny v lednu 2020.

„Přestup mi udělal ohromnou radost. Byl to můj hlavní cíl, se kterým jsem do Slavie šel, změnit hostování v trvalý přestup. Je to pro mě motivace k tomu pracovat dál, pomáhat Slavii a stát se plnohodnotným hráčem SK Slavia Praha,“ těší Ladislava Takácse uplatnění opce.

Ladislav Takács posílil sešívané řady na konci letního přestupního období, začátek jeho angažmá mu ale znepříjemnilo zranění, které ho na několik dlouhých týdnů vyřadilo ze hry. Svůj soutěžní debut si za slávistický A-tým odbyl až 2. listopadu v domácím utkání proti Baníku Ostrava na pozici stopera. 

Od té doby naskočil celkově do 7 soutěžních utkání, během kterých stihl dát jednu branku. Kromě 5 ligových startů si připsal i dvě utkání ve skupinové fázi Ligy mistrů, a to v domácím zápase proti Interu Milán a ve venkovním duelu proti Borussii Dortmund. Kromě toho nastoupil v rámci návratu po zranění ve dvou případech i za B-tým v České fotbalové lize.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články