Týden s Jaromírem Zmrhalem: Vyhrajte prohlídku stadionu | SK Slavia Praha
Více

Týden s Jaromírem Zmrhalem: Vyhrajte prohlídku stadionu

PRAHA - Před dalším domácím zápasem přichází na jaře už tradiční "Týden s hráčem". Tentokrát se vám bude věnovat záložník a odchovanec Slavie Jaromír Zmrhal.
Ve středu se budete moci přesvědčit o tom, jak to jde Jardovi za kasou. Od 17 hodin bude totiž hodinu prodávat ve slávistickém fanshopu v Edenu a naváže tak na své předcházející kolegy Vukadina Vukadinoviče, Milana Černého a Marka Kodra. Přijďte si i vy pro suvenýr, který vám zabalí a rovnou podepíše jedna z největších osobností současného A-týmu!

Ve čtvrtek naváže Jaromír Zmrhal chatem na Facebooku, kde odpoví na veškeré vaše dotazy. A na pátek, kdy je státní svátek, jsme pro vás připravili speciální novinku:

Soutěž o prohlídku stadionu s Jaromírem Zmrhalem!

Odpověz správně na jednoduchou otázku a vyhraj možnost prohlédnout si zázemí stadionu a A-týmu v doprovodu Jaromíra Zmrhala! Ve středu v 15:00 se na oficiálním facebookovém profilu klubu (zde) objeví jednoduchá otázka, 10 nejrychlejších správných odpovědí vyhrává prohlídku stadionu s naším záložníkem. Prohlídka se uskuteční v pátek 1. 5. 2015 od 13:30, termín není možné měnit.





Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články