U16 na turnaji v Číně: Ve skupině bez ztráty bodu | SK Slavia Praha
Více

U16 na turnaji v Číně: Ve skupině bez ztráty bodu

Tým mladších dorostenců U16 pod vedením Karla Pitáka je na turnaji v Číně, kde mladíci Slavie odehrají celkem čtyři zápasy.

V rámci základní skupiny odehráli sešívaní tři zápasy.

Prvním soupeřem Slavie byl národní tým Číny. Sešívaným se vstup do turnaje povedl a zvítězili 3:0! O góly Slavie se postarali Denis Alijagič, David Langhamer a Matěj Náprstek. Skvělým výkonem se prezentoval brankář Matyáš Vágner, který kromě několika povedených zákroků chytil pokutový kop! Ve druhém duelu si pak Slavia U16 poradila 2:0 s týmem Indie, výhru svými góly zařídili Kryštof Obadal a Filip Horský. V závěrečném utkání skupiny pak sešívaní porazili výběr Západní Austrálie vysoko 4:0, trefili se Denis Alijagič, Jakub Vorel a Matyáš Hrubý, čtvrtý gól byl vlastní.

Čínský národní tým U16 - SK Slavia Praha U16 0:3
Branky: Alijagič, Langhamer, Náprstek

Národní tým Indie U16 - SK Slavia Praha U16 0:2
Branky: Obadal, Horský

West Australia U16 - SK Slavia Praha U16 0:4
Branky: Alijagič, Hrubý, Vorel, vlastní

Zítra čeká na tým U16 finále.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články