U17 čeká All Stars Cup. Už posedmé | SK Slavia Praha
Více

U17 čeká All Stars Cup. Už posedmé

PRAHA - Ve dnech 12. - 14. června 2015 proběhne v areálu SK Slavia Praha již sedmý ročník mezinárodního juniorského turnaje ALL STARS CUP. Poprvé v historii se této akce zúčastní týmy sedmnáctiletých fotbalistů ze čtyř světových kontinentů. Své zastoupení zde budou mít Evropa, Asie, Amerika a nově i Afrika.
Letošní ročník určený hráčům narozeným v roce 1998 opět nabídne špičkovou mezinárodní konfrontaci. Pětici českých týmů (spolupořadatelé SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905, dále FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha, FC Hradec Králové) doplněnou o jednoho zástupce ze Slovenska (AS Trenčín) čeká pravděpodobně nejtěžší test v sedmileté historii tohoto turnaje.

S velkými ambicemi přiletí týmy Olympique Marseille a Valencia CF. Zatímco Španělé budou chtít vylepšit deváté místo z roku 2013, zástupce z jihu Francie to v loňském roce dotáhl až do finále. Na úspěchy německých a portugalských klubů budou chtít letos navázat dva debutanti - Borussia Mönchengladbach a FC Porto. Další dva nováčci (HJK Helsinky, Universitatea Craiova) rozšiřují možnosti různorodé mezinárodní konfrontace o severskou a jihovýchodní fotbalovou školu.

Opět po roce vyšle na turnaj svého vyslance i Země vycházejícího slunce. Po Jokohama F. Marinos se v Praze představí JEF United, který má své sídlo v japonském městě Chiba. Na velmi úspěšné působení mexického účastníka Chivas Guadalajara (druhé a sedmé místo v posledních dvou ročnících) bude chtít navázat tým Pumas UNAM. Prvním účastníkem z Afrického kontinentu je pak alžírský klub Chabab Belouizdad.

Formát turnaje i jeho stávající podoba zůstane i v tomto roce zachována. Na každý z týmů čeká bez ohledu na výsledky celkem devět zápasů rovnoměrně rozložených do tří hracích dnů, které budou sehrány na dvou fotbalových hřištích v tréninkovém centru SK Slavia Praha.

Turnaj ALL STARS CUP 2015 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. ve spolupráci s Městskou částí Praha 10, organizací Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy a fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905. Záštitu nad tímto turnajem převzala primátorka Prahy, starostka Městské části Praha 10 a Fotbalová asociace České republiky.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články